melike2949 5+6 hamilelikte çok baş ağrım oluyo midem bulanıyor tiksiniyorum yemek kokusundan falan hemde aşırı bunun için ne yapabilirim bilgisi olan varmı?
Ezgis54 melike2949 ah kıyamam yaa bulanti postlarina cvp yazmasam duramıyorum 5 haftada başladı sanırım benimde bulatilarim sonradan kusma şeklinde de ilerledi. Prilam yazdı doktor ama o da çare olmadı en iyisi sabretmek bi süre hayattan soğuyorsun mutfaga giremiyosun yemek yapamıyorsun.. 11.haftada benim kusmamda azalmalar oldu ama bulantilarim hala rahatsız etmicek seviyede devam ediyor o yüzden seni öyle iyi anlıyorum ki umarım uzun sürmez ya 🤦♀️😓 sadece sabret sabret sabret
Fatma-onal melike2949 bende 6+1 haftalık hamileyim gözümü açamıyorum sabahtan bu yana evin odalarından bile midem bulanıyor hiç bir şey yiyemiyorum böyle devam ederse acile gidip vitamin yaptırıcam
melike2949 Ezgis54 nohut yemeği istedi canım onu yaptım şimdi göresim gelmiyo midemi bulandırdı sabahları da aşırı mide bulanmam oluyo halsizlik sürekli uyku isteği beni mahvetti bu aralar 😂
Elly20 Bende 6. Haftadayım 3-4 gündür cok kötü bir mide bulantısı buna eş olarak kusmalarım var :( Leblebi cok iyi geliyor. Bulantıyı hissettiğim an 3-4 tane atıyorum ağzıma en azından kusmama engel oluyor ve soguk su cok iyi geldi bana
Ezgis54 melike2949 bana lebledi çubuk kraker vs de fayda etmedi yemek düşünmek suyu düşünmek bile midemi bulandirirdi 4 kilo vermiştim. Yemek denilince tüylerim diken diken. Hala tam geçmedi evet ama emin ol 11. 12.haftada azalmaya başlıyor canim sabret 🙏🙏
Kayaaelif Ezgis54 ay anlattıklarında kendımı gördüm canım o kadar kötü kı kabus resmen benım de 6.haftada başladı öluyordum kusmalardan hala doğru düzgün su içemiyorum vişne meyve suyu ıyı geldı onu içiyorum bulantım bıraz hafıfledı serum yedıkten sonra 14. Haftama gırdım yenı azaldı ama koku hassasiyetı dewam edıyor
Ezgis54 Kayaaelif çok zor günlerdi her gün ağlıyordum neden iyi hissetmiyorum diye. Serum takıyorlardi ama ertesi gün aynı. Buzdolabı mutfak sogan kokusundan hala nefret ediyorum 🤮😈 bak yine tüylerim diken diken oldu ya düşününce 😀😀🤦♀️🤦♀️
Kayaaelif Ezgis54 ah canım aynı şeylerı bende yaşadım resmen dedıgın gıbı herseyden hala tıksınıyorum 14.haftama gırdım sen kac oldun hala hep oturuyorum yatıyorum bulantıdan o derece
Ezgis54 melike2949 korkutmak istemem ama yolun başındasın 😀🤦♀️ bulanti konusunda yani. Ama 11 12 de biraz azalıyor eskisi gibi rahatsiz etmiyor inşallah seninde kalmaz