Fatma011 Arkadaşlar demir ve b12 eksikliğiniz var mı benim değerlerim çok düşük geldi yeme ve içmeme dikkat etmeme rağmen sizin de böyle problemleriniz oldu mu olduysa neler yaptınız?
tazebiranne_hg04 Fatma011 b12 iğnesi kullanıyorum ben gebelikte sorun olmadığını söyledi doktorum mutlaka sizde doktorunuzla görüşüp tedaviye başlayın
kubra_15_07 Fatma011 b12 düşüklüğüm için iğne vermişti. Günlük 5 ve haftalık 5 olarak kullandım. Şuan 163 de değerlerim. doğuma kadar seni idare eder dedi doktorum. 57 gün kaldı inşallah.
Busra2013 Fatma011 benımde cok dusuk ılsc vefdı ılac bende yan etkı yaptı kullanmasdım sonra kan ıcun serum vurdu gecen haftalards kontrole gıttım yıne kanın azalmıs dedı benım hamılelıkten oncrde kansızlık vardı valla bı turlu duzelmedı
Fatma011 iremss teşekkür ederim evet yarın gideceğiz doktora merak ettiğim için buraya sormak istedim 😌
melsedd Bende de Demir eksikliği vardı gerçi bende yıllardır varolan bir şeydi doktorum ilaç verdi onu kullanıyorum.
Emineikiz Benmde b12 cok düşüktü. İlk 5 gün her gün yaptırdım. Smdi ise haftada 1 b12 yaptırıyorum. Demirde düşükse ilac baslar. Onun içinde sabah aksam ilac içiyorum
Mimik Benim demir cok cok dusuk cikti… saglik sorunlari sebebiyle tum katviye ilaclarimi biraktik… Her hafta demur serumu takiyorlar, 3 seans toplamda olacak… Vitaminlerime bakmadik hic😅