gokceekus17 ben aralık 2021 de 10 haftalık falan hamile ilken aldım 6500 TL idi .En son arkadaşım için Mart ayında sordum 8500 TL oldu dediler şuan güncel fiyatını bilmiyorum.(baya kapsamlı bir paket 2 gece yatışlı normal yada sezeryan doğum dahil/5nst çekimi/10 muayene /2 diyetisyen /Bebeğin ilk taramaları doğum sonrası ilk muayenesi vs. /renkli ultrason /tahliller tarama testleri falan dahil sadece d vit.tahlili paketlerde karşılanmadığı için bazen 50/100 TL tahlil farklı oldu ama oda normal sağlık bakanlığı doğum paketine dahil etmediği için ek ödeme çıkıyor.Benim için şuanki özel hastane masraflarına göre oldukça uyguna geldi öbür türlü her muayene gidişte muayeneye tahlile taramaya ayrı para vermek gerekiyor .Zaten hamilesin ufacık bir taramada ne nerde uygun fiyat onu araştırmak zorunda kalıyorsun boşa stres oluyor .Bu şekilde paket almak beni çok rahatlattı hem doktorumda şükür iyi ve bilgili Güler yüzlü biri tavsiye ederim .A life hospital /Etimesgut şubesi doktor Ebru Biberoğlu (Doktorun İnstagram hesabı var ordan çalışmalarını inceleye bilirsiniz ) ..Benim ikili tarama riskli olduğu için fetal DNA testi yaptırdık Amerika’ya gitti kanım bebeğimin detaylı kromozomuna bakıldı 3500 TL verdik (İzmir genetik firmasından ) ve 2 defa damaryolundan Demir yüklemesi yapıldı Demir eksikliği yaşadığım için (200 +200 =400 tl ) bunlar ekstra tedavi isteğe bağlı olduğu için paketle dahil olmuyor doğal olarak. Bu gibi işlemler olursa pakete dahil olmuyor bilginiz olsun.