Ece003 Beneklii aslında devlete gitmeyi düşünüyordum ama gebeliğimin 11. Haftasında kanama yaşadım ilk önce devlete gittim öküz gibi davrandılar zaten bebeği kaybetme korkusu yaşıyordum eşim sinir krizi içinde çıkardı hastaneden beni az daha çıkmasak kesin birilerini dövücekti aynı gün özele gittik ve sevgili erson hocamla tanıştım o kadar iyi o kadar anlayışlı bir doktor ki beni aşırı sakinleştirdi sayesinde bebeğim yaşıyor ve 3 hafta sonra doğumum var inşallah 😇
Sld-kocbay Beneklii geçen hafta doktora gittim devlette nerdeyse canlı olan bebegimi alıyolardı . Ve gerçekten insana pislik muamelesi yapıyolar. Bagırıp cagırıp tersliyolar . Daha bu gün devlet hastanesinde. Kızımı götürdüm önce insan ne şikayeti varsa onu anlatır doktora ona göre muayne eder dimi ? Daha olanı anlatmadan bana sus kafam darma duman oldu dedi . Önce edep demişler ama malesef devlet hastanesindeki doktorlar kendilerini nasık üstün görüyolarsa sizi azarlabilcegini ve saygıszca davrana biliceginş sanıyorlar . Kampımın önünde 100 mt ilerdie hastane var ve cocuj bölümü benim oldıgum tarafda kadnın insanları nasıl azarladıgunu her saniye kulaklarımla duyuyorum . Allah onlarun eline düşürmesin gerçkten . En azından özel hastaneler saygı gösteriliyır ve insan oldıgunuzu anlıyorsunuz
Ozlem1-m8 Ceyduygu devleti tercih ev bende özelci idim doktorum özelde ama hastane yetersiz endişe ediyorum ve kontrollere devlet ve özele gidiyorum.kartal lütfü Kırdar araştırma doğumu yapmayı düşünüyorum mecburi sezeryan
Ceyduygu Ozlem1-m8 O hastaneyi kuzenimde söyledi nasıl bir hastane daha önce hiç gitmedim. Doğum yapan bir tanıdığınız falan var mı
papatya981 Esrasenturk8 bunu bir tek benim bildiğimi düşünmüyorum tercih meselesi siz istediğiniz yerde dogurun, sonuçta devlet hastanesindekiler hergun doğum yaptırıyorlar daha tecrübeliler 😏
ozkurtzey Beneklii ikiside zamana maddiyata göre degısır ilk özeldeydı hıc begenmedım suan devletteym cok sevıyorum doktorumu bende şoktaym😀
Gul-pembe Bana göre, doktor seçilir., önemli olan doktor. Doktorla iletişimde iyi kurulursa ve gerekli olanlar sadece uygulanırsa, geri kalan önemli değil. Özel hastanedede ebelerden hemşirelerden yakınan çok var
Ozlem1-m8 İlk doğumun normal Özelde yaptım doktorum iyiidi. 2.sezeryan olcak araştırmada yapacağım lütfi kırdar deneyimli doktorlar hastane yeni 2 kişlk oda şuan tek kişi kalıyormuş. Özel ilgi alaka olmaz 2gece artık katlan az hemşirelere
babynil @Beneklii devlette asilama yaptirdim ilk basta orda takipteydim hastanede yattim o surede yanimda yatan kadina bakmadilqr bile! Sabahi bekle dediler kadin tutamiorum desede tut dediler en son odada dogurcakti nerdeyse zor dogumhaneye aldilar. Onu gorunce hastaneden ciktigim gun ozel doktorda randevu aldm
Kubra3535 Beneklii devlette olsa ilgili doktor bulmak önemli canm hatta üniversite hastanesi varsa cevrende o daha arastirmaci daha ilgili
Lara35 Gkcklc 10. Haftaya girdiğim de Doğum paketi aldım yeni yıldan önceydi .Kapsamlı bir doğum paketleri var.Maddi olarak bize uygun geldi. Şuan 21. Haftadayım doktordan memnunum tek sıkıntı randevu bile alsan en az 40 dakika bekleyip girebiliyorsun çok kalabalık oluyor Ebru hocanın hastaları fazla .Bu yüzden bir sonraki randevumu en az 20 gün önceden alıyorum..Doktor Güler yüzlü ve deneyimli detaylı inceliyor .Ufak bir risk bile görse ciddiye alıyor benim ikili taramada bir risk gördü biz Amerika’ya fetal DNA testi yolladık doktorun önerisi üzerine.Şükür bebeğimiz sağlıklı şuanda da herşey yolunda genel olarak memnunum..
MuberraK Beneklii Beneklii bende devlette istiyorum Kocaelide ya Darıca araştırma yada Fatih devlette düşünüyorum imkanım özele yok şuan çünkü. Hangisi daha iyi acaba ve buralarda kadın doktora gidip memnun olan varmı hangisi iyi kötü bilmiyorum zaten randevuda bulunmuyor maalesef kolay kolay
Busbus03 Beneklii kesinlikle özel hastane gerekirse yemem içmem borca girerim özele giderim çünkü devlette ne muayene düzgün ne kalp atışı dinletiyorlar ne ultrason fotoğrafı veriyorlar doğru düzgün istediğiniz zaman randevu yok sürekli farklı doktor acil bişi olsa vs arkadaşım devlete gidiyor özelle arasında dağlar var bende özele gidiyorum devlete asla güvenemem doğum konusunda 🙏
Ebru_3804 Beneklii kayseri şehir hastanesinde sezeryan oldum tertemizdi ilgileride muhteşemdi Valla yine gebeyim marta doğum yacam yine orda
_Lavinya Ebru_3804 Hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Ben bir kere gittim bana bakan doktoru da kan alan hemşiresi de mahvedip gönderdiler. Ki hastane kalabalık bile değildi. Son hastaları bendim ona rağmen bana travma yaşattılar. Şu anki aklım olsa orayı o doktoru yanında çalışan o üç kişiyi ve benden kan alan o hemşireyi şikayet ederdim. Ama muayeneden çıktığımda kendime gelemedigim için aklıma gelmedi. 🤨
Merve112 Ben de Şehir Hastanesinde doğum yapacağım.Kendim sağlıkçıyım büyük bir özel hastanede stajım oldu özel hastaneye asla özenmedim..Bulunduğum ilde 2 kücük özel hastane benzeri bi şey var gereksiz bi şekilde doktorları egolu ve devletten daha cok bekliyosun muayene olmak için odalar iki kişilik.Şehir Hastanesindeki doktorum çok iyi randevum olmasada cok guzel ilgileniyor nöbetci olsada cagırıyor ve ne zaman bi sorum olsa intagramdan sorabiliyorum doğum odaları var sancını cekip orda doğuruyosun mis gibi tertemiz.Sezaryen olacaksanda doktorunun nöbetci oldugu güne denk getiriyor hekim bu şartlarda neden özele 7-8 bin vereyim ki çoğu desinler diye özele gidiyor gidene saygım var evet ama bu sebeple gidene asla yok.Yani demem o ki tabelada Şehir Hastanesi değilde Herhangi bir özel hastane yazsa millet akın akın gider gerçekten 😊 Her il farklıdır ona bi şey diyemem ben Manisadayım ve memnunum❤️
suleesrky Devlette doğum yapanlar o kadar korkunç hikayeler anlatıyorlar ki devlette yapmayı düşünemedim bile hiç. Zaten normal bir randevuda bile insanın yüzüne bakmıyorlar. Özele gidiyorum şu an çok memnunum. İnşallah bir aksilik çıkmazsa burada doğurmayı düşünüyorum. Durumu müsait olmayanlar için çok zor bir durum kesinlikle. Biz de öyle çok iyi bir duruma sahip değiliz ama bakalım mecburen gidiyoruz özele. Çok uygun fiyatlı özel hastaneler de var. En azından insan muamelesi görüyoruz diye düşünüyorum.
Sumiire BirPatiSever Devlet Hastanesi’nde bir gün kalabilirim konfor aramadan özel hastanede doğum yaparsam hem özel hastane masrafını hemde kordon kanı ücretini karşılayamaya bilirim ondan bahsettim devlet Hastanesi’nde doğum yapsak saklıyolarmı diye de soru sordum