Aysegulyeko Ben 15+4 haftalığım henüz bebeğim oynamaya başlamadı heyecanla bekliyorum aslında ikinci ama ikincide insan daha heyecanlı oluyor 12 haftalıkken kıza benzetti geçen hafta gittim göstermedi bi oğlum var kız olsun çok istiyorum ❤️❤️❤️💗🧸
ErenArden Aysegulyeko Allah gönlünüze göre versin bende aynı şekilde bir oğlum var kız diliyorum rabbimden Allah gönlümüze göre versin inşallah 🤍🤲🏻
beren4097 Aysegulyeko Benim de ikinci bir oğlum olacak Allahın izniyle, ilk kızım 17 dem sonra oynamıştı minik hareketler ile. Bu bebeğim 15. Haftada başladı özellikle çikolata yiyince çok net tekmesini hissediyorum. Şu an 16+3🥔
Ezgicck Aysegulyeko bende 15+6 yım ikili testte erkek gibi dedi bugün kız gibi dedi hala emin olamadık 😂 bende daha hiç bişey hissedemiyorum ya artık hissetmek istiyorum ama ilk bebekte geç oluyor diyorlar genelde 🥰
Aysegulyeko kckelf123 bebek oynayınca çok güzel oluyor için rahat ediyor böyle doktora gitmek istiyorum devamlı 😂
Aysegulyeko beren4097 maşallah ben ilkin de de çok geç hissetmiştim ondan demek ki oğlum net bir şekilde 20 de falan oynadı ve bütün hamileliğim boyunca az oynadı ben öyle hissettim ☺️
Aysegulyeko Ezgicck belrisizlik kötü benim eğer erkek olursa oğlumun bütün kıyafetleri duruyor alışveriş yapmayacağım ama kızsa bir sürü kombin hazırladım ❤️😂 birde oğlumda hiç midem bulanmadi şimdi baya baya bulanıyor
Ezgicck Aysegulyeko bende hiç bulantı olmadı çok şükür ya ama belirsizlik gerçekten kötü dayadı ekrana popusunu göremedik Bi türlü 😂 bende vücut şekli yeme falan olarak herkes erkek diyordu bakalım ne olacak 😂 ilk bebek olduğu için şuan sadece sağlıklı olsun diyorum 😂
12mommy Aysegulyeko bende sizin haftalarinizda oyleydim bir an önce oynasin diye beklerdim şimdi 26+2 💝😂o kadar güzel bir hiski yalniz oynasin diye bekliyoruz oynamaya baslayinca durmuyorlar hiç gercekden gece gündüz ve gün geçtikçe guclenen tekmeleri hele 🥰yakında sizi bekleyen güzellikler böyle
Seval88 Aysegulyeko bende 15+1 oldum Haftada kıza benzetti 13. Haftada kesin kız dedi benim de 2. Hamileliğim 1 oğlum var faeklınbi duygu tadacağım İçin çok heyecanlıyım 💕
Aysegulyeko Seval88 bende de 12 de kız dedi 14 de göstermedi şimdi 15+4 oldum 18 olunca net olsun diye gideceğim benim de kızdır inşallah 😂☺️🌸
Seval88 Ben 12. Haftadan beri hissediyorum elimi koyunca 14. Haftadan sonra kıpırtı hissetmeye başlayınca elimi koyuyordum oynadığı çok belli oluyor ama dılardan belli olmuyor sert hareketler yok henüz
Aysegulyeko Seval88 benim de öyle kıpırtılar oluyor ama ben gaz sancısıdır diye düşünüyorum siz baya erken hissetmişsiniz ne güzel zayıf mısınız zayıf olunca öyle oluyormoş