Minnakkurabiyeveannesi27 Melek34578890 kuzum oksapar kan da pıhtı atımını önleyen bir ilaç alerji yapacağını sanmıyorum belki de başka nedeni vardır yediğin ictigin birşey dokunmuş olabilir
Siriuss Melek34578890 6 aydır kullanıyorum igneden olduğunu sanmıyorum ne gibi bir alerji reaksiyonunuz var, kendiniz yapıyorsanız yanlış yapmış olabilirsiniz
Melek34578890 Siriuss doktorum dönüş yaptı iğne bazı insanlarda alerji yapıyormus bıraktım mecburen ben covid pozitifim o yüzden kullanıyordum
Ygtkgn Melek34578890 Benmde sanki igneden kasintilarim basliyor gebelik kolestazi dediler ama dün farkettim tüm gün yoktu igneden snra basladi kasintilarim bide vucudumda böyle sinek isiriklari gbi kirmizi noktalar var sizinde öylemi
Melek34578890 Ygtkgn gebelik koleztazınfa kırmızılıklar olmuyor diyorlar bende tahlil verdim dün sonuçları bekliyorum
Lajic 31 haftalık hamileyim covid oldum doktorum bana da iğne verdi alerjiden dolayı kullanamıyorum nasıl bir yol izleyebiliriz?
Ygtkgn Lajic pazartesi gidicem bi söyliyim iki haftadir cekiyorum ama dün farkettim igneden olabilcegni baya bi hap ilac kullaniyorum cünkü anlayamamistim