Aleeyy Bartın ve Zonguldak’taki hastane ve doktor tavsiyeniz var mı ? Bildiğiniz detaylı ultrason için
ikramomm gunannesiii acaba ilgisi nasıldı bende ona randevu aldım ayrıntılı ultrason için kaç dakika baktı rapor veriyor mu veya neler gerekli anlatır mısınız müşavirseniz 🥰
gunannesiii Aleeyy yarım saat 45 dk kadar sürdü memnun kaldım evet her şeyi detaylı anlatıp gösteriyor telefonumdan video çektiler, renkli fotoğraf verdi onun dışında cd falan vermemişti
gunannesiii ikramomm 255 liraydı ben yaptırdığımda aktıp 350 demişti o zaman diye hatırlıyorum. Instagramda sayfası var doktorun ordan numarasını arayıp ya da mesaj atarak güncel fiyat öğrenebilirsiniz
gunannesiii ikramomm bir de doktor ikili ve üçlü tarama testlerinizi de yaptırdığınız hastaneden alıp yanınızda götürmenizi istiyor onlara da bakıyor
gunannesiii ikramomm geçmiş olsun 🙏🏻 yani ben ikisini de götürememistim e nabızdan göstermiştim zaten sonuçlara kendi doktorum da baktığı için güzel çıktı sonuçlar demiştim. Bülent bey de ultrasonda inceledi yarım saat kadar
Deletedmom154 ikramomm aktıpta ki radyoloji doktoruna yaptırmıştım baya ilgiliydi 45 dk boyunca hem inceleyip hemde her detayına kadar anlattı hiç susmadı desem yeri🤞200 tl vermistim
gunannesiii ikramomm çok ilgiliydi yarım saat 45 dakika sürdü her detayı gösterip anlatıyor, renkli ultrason fotoğrafı veriyor,cd vermemişti telefonunuzu alıp videoya çekiyor bir de
ikramomm Deletedmom154 bende valla buradaki yorumlara dayanarak Bülent beyden aldım biri 475 biri 450 çok fark yok biri cd veriyor biri vermiyor biri renkli veriyor biri vermiyor bakalım görücez gidince