NBanu Bizim gibi onlarında babalık tecrübelerini Paylaşacakları ,herşeyden önce birbirlerinden öğrenecekleri çok şey olduğuna inanıyorum 😊Ne dersiniz kızlar faydalı olur mu🙃 Bence aynı uygulamadan içerik biraz değiştirilerek onlar içinde yapılmalı 😊
1850 NBanu bencede konusacak sey bulamazlar 😁 hele birde yogun calısanları düşünürsek girmezler bile belkide foruma falan😁😁
Bahar54 NBanu erkeklerin cogu foruma sormak yerine internetten arastirir bence o yuzden ișlemez o forum 🙈
NBanu edasteff hahahahahaha doğru söylüyorsun 😂 ama ne biliyim bir iki bişey öğrenirler belki birbirlerinden böyle babalık hikayeleri falan paylaşsalar 😀😂
Btlblbl NBanu 😂😂😂işim gücüm yokda forum mu gezecem der Instagram mac durumlari dururken forum da neymiss der ve kullanmaz 🙈😂
Pamusekerannesi Kadınlar nasıl kaynana eş elti görümce postu açıyorsa erkeklerde futbol dan felan bahseder heralde.
NekwaSultan NBanu Hamileyken benim esim de diyordu ben burdaki muhabbetleri anlatıyorum diye bize de olsa diye 😊
CansuDemir NBanu Benimki face ınstagrama zor giriyor.Ben yazmazsam whatsapp bakmıyor 😁 anca direk arar konuşur.Kendi kuzenlerinden yeni baba olanlara bir çok şey sordu sadece ☺️ Bence hayatta ilgilenmez forumla filan.Takımından haberi yok iş yoğunluğundan.
Buenno NBanu benim eşimin telefonunda bu application var fakat foruma girmeyi bilmiyor sadece bebeğin gelişimini okuyor düzenli bana sormaktan yoruldu adam 😂😂😂
deletedmom6295 NBanu böyle bir uygulamayı apstore da arayacak adam var mı ki acaba. forumdaki kadınların şikayetleri göz önünde bulundurulursa 3-5 bin kişiyi geçmez bu uygulama. kimse de 3-5 bin kişi için uygulama yazmaya tenezzül etmez😀