AyseDerinAlya Kızlar doktorum zofer yazdı ama hiç ise yaramıyor metpamid varmis birde o yaradı mı kullananlara acaba ?
Smilend AyseDerinAlya zofer in prilamdan daha etkili olduğunu biliyorum. Hemen etki beklemeyin bence dr un önerdiği şekilde düzenli kullanın bir kaç güne etkisi başlar. Bulantım bitti diyip kesme bitmiyor çünkü 😅
AyseDerinAlya ozkurtzey ne yapacağımı şaşırdım her gün çıkartmadan artik migdem gürlüyor açım ama yiyemiyorum sürekli bulanıyor
AyseDerinAlya Smilend deneycem cnm onuda valahi artık ne kullanacağım şaştım serum yiyorum yatıyorum geliyorum gene aynıyım gene
Esra_G Benim doktorum da prilam dr verdi sabah akşam 1 bemi rahatlatıyor gerçekten. Siz de doktorunuza bu markayı sorabilirsiniz. Belki iyi gelir size de
Elifgoktug1 AyseDerinAlya onu gebelik öncesi beni araba tuttuğu için kullanıyordum doktora gebelik basinda sordum içebilir miyim diye hayır dedi prilam Dr yazdi
Deletedmom_7 AyseDerinAlya en iyisi prillam dr. Mepamid hamilelikten önceki bulantılarıma bile yaramıyordu