2meleginannesi yani şöyleki ilk doğumum medar hastaneside oldu çok memnum kalmıştım amleiyat olmamış gibiydim çok rahat geçmişti herşeyim neyse 2. Doğumda nasıl olsa sezeryan diyip devleete kadın doğuma gittim doktor bebeği karnımdan çıkarr çıkarmaz benim boynum tutuldu dedi ve ameliyathaneyi stajylere bırakıp çekti gitti evet onlarda doktorluğu öğreniyorlar ama başında olması gerekirdi doktorun 7 kat dikiyorlar stajyerin neresine güvenip çekip gidebildi aklım almıyor kaldıki doğum sonraso atoni geçirdim kanamam oldu biride çıkıp doktoru çağırmadı stajyerler başımda gene 1 tane ebe 10 stajyer bu şekildeydi masaj yapıyodulat en yarım saat kadar uğraşıldı imza toplandı emilayata telrar alınıyordum ameliuathane hazorlandı kanlar hazırlandı ben tam tekrar ameliyathaneye alınıcam o gün şans eseri bir bayan doktoru işe başlamış hastaneye gelir gelmez doğum servisine girmiş ve beni görmüş doktor sadece 5 dk müdahele etti bana 2 ilaç verdi ve ben kendime geldim o doktor olmasa belkide ölücektim çünkü atoni anne ölümlerinin en büyük sebebi bçyle bişey yaşarken doktoru çağırmamaları aklım almıyor hadi o geçti eve geldim dikişlerim öyle berbat dikilmiş ki yamuk yumuk eve geldikten 10 gün sonra ben bi kötü oldum anneme 2 gün çncesinde dikişlerimden sıvı geliyor diyorum bakıyor bişey göremiyor en son sinirlendim haataneye gittim bi bakıldıki enfenksiyon kapmışım dikiş yerim açılıyor sar baia pansumanlarla 20 25 gün yataktan kalkamadım kendime kızıyorum şikayet etmesim keşke etseydim kaldıki 3 ay öncede arkadaşım doğum yaptı orda oda enfeksiyon kaptı kızın 7 kat dikişini komple açıp tampon doldururuo yarayı 3 gün boyunca sabah akşam kazıdılar enfeksiyonu temizleyemediler mikrop kapmıştı ama durum tamda bizim bildiğimiz gibi değil doğumunu yaptıran doktor kızın içinde gazlı bez unutmuş tekrr ameliyat yerine kızın yara yerini kazımışlar kandırmışlar doktor başı yanmasın diye ama arkdaşımın annesi ortalığı karştırınxa çıktı herşey itiraf ettiler cidden aklı olan gitmesin şuan yemin ediyorum cebimde 5 kuruş olmasın borç bulur yinede özele giderim gidilecek hastane değil çünkü o halimi eşim gördüde Allahtam şuan direk kendi bildiğini yapıp özele götürüyor
Arkadaşomın doktorunu bilmiyorum bi bayan doktor ama benimkisi günay dumandı herkesim övmesi sebebiyle gittim ama adam ameliyat mamasında aihastasını borakıp çekti gitti ne diyeyimki daha