Kirmizi Mehabalar ben ocak ayında doğum ücretleri için bilgi almıştım. 3000 normal 3400 sezeryan dediler. Herkese farklı fiyat bilgisi mi veriliyor tam anlayamadım açıkçası.
Pakizee Kirmizi bende fiyat aldım 2 hafta önce normal 3000 sezeryan 3400 SGK il hastalar da dediler. Orada Doğum yapanlar varsa Bilgi paylaşırsa iyi olur. Ebe ve hemşireler nasıldı çok merak ediyorum.
Kirmizi Pakizee bende kontrollere gidiyordum yasemin hanıma ama hiç memnun kalmadım. Mine gül hatipoğluna gitmeyi düşünüyorum kendi muayenesi var ama medical parkta doğum yaptırıyormuş. Dışardan doktor olunca doğum fiyatları da değişiyormuş sanırım.
Pakizee Kbrzkl geçmiş olsun toparlana bildiniz mi ? Bebeğiniz nasıl ? Hastanede ebe ve bebek hemşireleri nasıldı ?
Yusufunannesi_ Ben başakşehir medical parka gidiyorum Billur hanıma ama doğum ücretleri hakkında bir bilgim yok doğum için hastaneye özel sağlık sigortası yaptırdık ama doğum yapan arkadaşlarım var 5 -6 bin civarı ve ocak ayından sonra zam gelecekmiş galiba
Kirmizi Kbrzkl merhaba ben nilay hanıma gidiyordum çok da memnundum ancak duyduğuma göre mesai dışı doğumlara gelmiyormuş. Bende shahla hanıma gitmeyi düşünüyorum ancak doğum gece de olsa geliyor mu? Bilginiz var mı?