Ben açlık sabah ölçtügum de 70-94 arası çıkar çoğu zaman 94 olur, tokluk 150-160 arası bı saat sonra ölçüm yaptığımda 100 düşüyor, ben çok şekerli kurabiye tatlı çikolata yemem, zatn çikolata sevmiyorm. Ama şeker ölçüm yapılacağı hafta canm çok istedi şekerli kurabiye, ekmek pilav yedim bende kilo yaptı, evdeki ölçümler de yüksek çıkınca hemen yemek listemi değiştirdim tekrr düzene girdi. Çok uzun süre dengeli ve yeterli beslenen biri oldum. Bence akılli sağlıklı beslenme bilinci verilmeli , şu an çevremdeki çoğu insan yanlış besleniyor, kahvaltı yapmayan, sigara kullanan gece ağır yiyenler. Ben akşam sekizden sonra bir şey yemem sadece su icerim, diğer organlar gibi midenn de dinlemesi gerekiyor, kötü beslenme alışkanlıklarınnn farkında olmayan da var ya da farkında vazgeçmeyen de var. Çok şükür eşimde bende çocukluğumzdan beri sağlıklılı beslenmisiz. Sadece havalar kaynaklı spor yapamiyorz önceden düzenli her gün bir saat yürüyüşe çıkardık ilk gebeliğim de çok rahat olmuştu doğum, son aylarında yaza denk gelmişti her gun denize giriyordum, hareketli yaşam gerçekten çok etkiliyor, ilk gebeliğim de şeker düzeyi iyi çıktı hiç diyet uygulamadim.