Sahnazyasar Gzm23 28+3üm o kadar çok haraketlı kı bazen ağlamak ıstıyorum özellikle geceleri futbol oynuyor sanki.çok çok haraketli.Kız benimki
Mihriballim Gzm23 herkeste bir olmaz tabi ama bu haftada artık düzenli hareket etmesi beklenir su tuketiminize dikkat edin gun içinde de hafifte olsa hissediyorsanız bı sorun olacagini sanmam
ElfErk Gzm23 arkdslarim Hep ay benimki kıpır kıpır diyordu çok üzülüyordum ben nadir hissediyorum diye.. şimdi 28.haftadaym daha net.. sizin de zamanı wardir.. bir de plesantanzn konumuyla ilgili de olabilir bana öyle demsti doktorum
Burcusenkoc Gzm23 gün gün farklı oluyor o haftalar da ☺️ Yorulduğum zaman felan bebek de pek hareket etmiyordu
Gzm23 Sahnazyasar Oyyy maşallah ya ne güzel benlm ki erkek bebekler çok az hakaret ediyor Galiba benlm ki ki babasına çekti Galiba 😃
Gzm23 Mihriballim su içince haraketli oluyor mu çok su içemiyorum şu aralar aldığım zaman hareket ediyordu genelde
Gzm23 ElfErk aynen canım olabilir valla çok haraket etmesi önemli değl sağlıklı olduğunu bilsem yetiyor istersen gün boyu uyudum hiç dert etmem ama annelik Içgüdüsü işte
Fatma_6868 Gzm23 bn 27 . Haftadayım baya harekeli.hele yatağa yatınca . Yemek yemeye başlrkne ayy bazen diyrm dur artk oğlum bi yemek yiyeyim die 😂😂😂
Fatma_6868 Ama tabiki herkezde aynı olmaz bu anne vicudunada bağlı bişey ben kendim de çok hareketliym doktor şaşıryor nasl harektli bebek die benm çocuk 1 buçuk aylıkken seyirmeye başaldı hızlı davrandı biraz
mercimeginannesiiii Gzm23 Eğer hareket ediyorsa endişelenmeyin. Ben 26+5 im 20 Li haftaların başında çok daha hareketliydi. Büyüdükçe yerleri daralıyor ve zaten günün neredeyse 18-20 saatini uyuyarak geçiriyorlar. Endişe etmeyin derim.
Gzm23 mercimeginannesiiii 20.haftalarda bende de haraketliydi yeri daraldığı için olabilir şimdi nasıl sizde peki?
mercimeginannesiiii Gzm23 Dediğim gibi benim bebeğimin eskiye göre hareketi daha az. Ama daha güçlü. Sabah erken saatlerde ve gece yatma saatlerinde hareketlerini çok hissediyorum onun dışında gün içerisinde tek tük bazen hissediyorum. Genelde sabah ve gece hareket ediyor yani.
Gzm23 Zynbnur doktora sordun mu peki Ben sordum normal dedi ama Emin değilim çok nadir haraket ediyor acaba gece Ben uyurken çok haraket edip uyuyor mu ki gün içinde
Mihriballim Gzm23 su içince hareketli olur çünkü bebeğin amniyon sıvısı azaldiginda da bebeğin hareketleri azalır dengeli düzenli su icersek bebeğin suyu hep olması gerektiği gibi olacağı için hareketleri daha rahat olur
Gzm23 Mihriballim Tamam canım su içerim zaten af edersin şu sıralar ishal oldum antibiyotik yüzünden baya su kaybım oldu