Melteminkuzusu Kizlar bebeğime kilo alsın diye hurma yemeyi düşünüyorum ama doğumu kolaylaştırdığını da duydum günde kaç tane yenmeli yada yiyip erken doğum yapmayan bebeğe hurmayla kilo aldıran var mi
serpilctn Melteminkuzusu hurma çok severim bebeği geçtim kendim sevdiğim için yerim 😀😀ama yiyemiyorum çünkü erken doğuma sebep oluyor 35 haftadan sonra yemeyi düşünüyorum 🤭
femme_sans_defense Melteminkuzusu (Vaktinde yediğin hurmalar şimdi yavrum tırmalar…) Kusura bakma ağlımdan çıkmıyor mu mısra😃😃😃
Melteminkuzusu serpilctn 35+2 yım bende canm acaba yiyip erken doğuran varmı yada bebeğine kilo aldıran
Fghgyh Ben 31+6 haftalik hamileyim her gun 3 tane yiyorum bi sikinti yok. Benim bebeyim kilosu 2 hafta önden gidiyo
Melteminkuzusu Fghgyh kuzum benimde herşeyi yememe rağmen bir hafta geriden geliyo ne yapsam almadı şimdi hurmayı deniycem bide☺️
Melteminkuzusu femme_sans_defense hahaha😅😅😅 37 + 1 sezeryan olcamdan pek tirmaliycani sanmiyom canm benim kız 35+1 de 2318 gram iki haftada ne kadarı gram aldirirsam kâr almiyo bu çocuk kilo dokumada yatıyorum kaşar pekmez muz da yiyom resmen ayaklarını direndi almiycam diyo formunu koruyo fit olcak sanirim 😅😅
mucizegebelik6 Muz kaşar pekmez sade soda ceviz yeşillikler süt yumurta Bunlara dikkat edip yine de cok kilo almıyorsa yapısı oyledir kendini suçlama sağlığı yerindeyse