Cansuu22 Arkadaşlar ben şuan 10 haftalık hamileyim diye biliyorum hesaplamalarıma göre ama yanlış mı hesapladım bilmiyorum kullandığım adet takip uygulaması vardı ordan en son ne zaman adet olmuşum kaç gün sürmüş çıkıyor ordaki hesaba göre 75 günlük hamileyim şimdi internetten baktım 3 aylık olarak gözüküyor 14 ekimde adet oldum 19 unda bitti kasımda adet olmadım aralığın 16 sında test yaptım adetim 5 gün gecikti diye hamile olduğumu öğrendim ben mi yanlış hesapladım anlamadım
Deletedmom622772 Cansuu22 doktora gittiğinizde ultrasonda bebeğin gelişimine göre kaç haftalık olduğu net hafta ve gün olarak yazıyor. O size söyleyecektir ve ona göre bi ön görülen dogum tarihi hesaplayacaktır. anladıgım kadarıyla düzensiz adet takviminiz o yüzden geç döllenme mi vs. en doğru sonucu doktorunuz size söyler. Ultrasonda 6-7 haftya kadar tam günü tutmayabiliyor küçük olduğu için ancak sizin bebeğiniz büyümüs ultrasondaki tarihi tam tarih olarak kabul edip üstünden takip yapabilirsiniz 🤍🙏🏻
moom222 Zehragniken en son on dört Ekim olmuş belki ki Kasım’da adet olmamış 16 Aralık’ta test yapmış geç döllenme ola bilir
Cansuu22 Zehragniken ekimde adet oldum kasımda olmam gerekiyordu olmadım uygulamadan baktım adetim geciktiği için 5 gün gecikti diye bende test yaptım sonra da kan testi
moom222 Zehragniken aynen cnm 16 Aralık’ta öğrenmiş ama hesaplamasına üç aylık çıkıyormuş netten hesapamaya göre ama on haftalık gözüküyor diyor acaba geç döllenme mi oldu
Zehragniken moom222 valla en iyi sonucu doktor ulturasona bakarak söyler. Hanımefendi gitmemiş mi acaba doktora
moom222 Cansuu22 ekime göre 14 haftaliksiniz ama geç döllenme ise on haftaliksiniz en iyi cvp yarın dojtor vericektir size
mirage333 Valla yanlıs anlamayinda son adetinize gore 14 haftalik falan hamilesiniz. Bu kadar zaman nasil hic doktora gitmediniz? Kese goruncekmi, kalp atısı varmi hic merak etmedinizmi?? Gittiginizde artık cinsiyet bile ögrenirsiniz.
Cansuu22 mirage333 kullandığım uygulamaya göre 10 haftalık hamileyim bazı durumlarım oldu bir türlü doktora gidemedim zaten yarın ilk doktor randevuma gidicem tabiki de merak ediyorum durumu nasıl bir sorun var mı diye ama ihmal ettiğim yada umursamadığım için doktora gitmediğimi düşünmeyin lütfen.
Cansuu22 Deletedmom622772 anladım teşekkür ederim yarın gidince doktoruma da söylicem bakalım ne diyecek