Bsrrsb2131 Merhaba 13haftada covid oldum arada ateşim yükseliyor ama çok yüksek değil parol ile idare ediyorum başka ne yapabilirim bebek etkilenir mi ?
Alshdksb Bsrrsb2131 ilaç kullanmanı tavsiye etmem ben hep meyve tüketerek atlattım şükür bi sıkıntım olmadı şuan 30+1 deyiz🥰 geçmiş olsun
Ecenur34 Bsrrsb2131 kan sulandırıci falan kullandiniz mi eşimde covid oldu bende test vericem de yarın bazı anneler okşayarak falan kullanmış sanırım doktorunuza danistiniz mi
1606 Canım hiç endişelenme bebek etkilenmez ama ateşinin çıkmamasını sağla o kötü etki olabilir parol içerek engelleyebilirsin ancak ve doktoruna danış istersen c vitamini al ben de oldum 23.haftada çok şükür iyiyiz
[silindi] 13.haftada Covid olduktan sonra bebeğim 3 bazen 4 hafta önden gitmeye başladı Su an 29.haftam çoğunlukla bebislerin önden gittiğini okudum sanırım covid döneminde sıkı beslenmemizden kaynaklı başka bir sorun çıkmadı çünkü bende
bsraaktan Kızlar bende 15. Haftadayım covitten yeni çıktım doktora randevu aldım yarın kontrol için ama kardan dolayı gidemicez sanırım biraz endişeliyim bir sıkıntı olmuşmudur bebeyime diye sizce olsa hissedermiyim