kurabiyela Selam kızlar bugün acayip ağrım var belim ve bacaklarım sanki inliyor o derece öğlen parol içtim kaç saat de bir geçer agrilarima ne iyi gelir
defnelobe kurabiyela merhaba ben korona oldum. ilk 2 gün aşıeı ateş ve ağrı yaşadım 6 saatte bir kullsnmama izin verdi doktorum. yarım saat sonra işe yarıyordu ateşimde ağrımda gidiyordu 🙏
Derininannesi_ kurabiyela ağrıların varsa doktoruna danış canım bana magnezyum verdi baya iyi geldi fıtıgım var benim de
Morprenses kurabiyela normalde yarım saatte işe yarar günde 4 hakkımız var demek ki 6 saatte bir alabilirsin
kurabiyela Morprenses ben şimdiye kadar hiç icmemistim doktor verdi ağrın olursa diye ama saati sormamisim çok teşekkür ederim
Aysunturhan kurabiyela Allah şifanı versin, bende önceki gebeliğimde böyle sorun yaşadım sonra erken doğum diye 3 tane iğne yaptılar. Sende doktorla bi konuş istersen. Yinede korkutmak istemem
ikicocukmeselesi kurabiyela canım bende bu ağrılar covid olduğumdan beri var, bugün 3. Günüm ilk 2 gün ağrılardan hüngür hüngür ağlıyordum, ama sende covid yoksa yinede tekrar bi doktorunla görüş derim covid olmadan önce böyle yoğun ağrım olmamıştı
kurabiyela ikicocukmeselesi randevu alıp gideyim eşim çok dedi de geçer geçer diye bekledim tüm gün çektim
kurabiyela Aysunturhan Allah razı olsun 🙏mecbur yine doktor yolları gözüktü bende korkuyorum bir yandan dün geceden beri atlatamadim baş ağrısı bel bacak ağrısı bitirdi