baharyeto123 Cuma günü sezeryan doğumum var kızlar ama bugün sabahtan beri bebek aşağıya aşırı baskı yapıyo ve sürekli iç çamaşırım ıslak su olabilir mi?
Ahmetinannesi25 baharyeto123 az az geliyor mu bilmiyorum ama öyle birşey değil benim ilk suyum geldiğimde yerler felan hep ıslandı çok fazla sanki bir yerd3n döküldü gibi oldu
esmir baharyeto123 sızıntı gibi başlıyor tutmak istiyosun ama tutmak imkansız sürekli geliyor ilk gebeliğimde benim öyle olmuştu
Ozgebalc baharyeto123 bende az önce lavaboya gittğimde donları indiremeden tutamadım işedim sandım belki de suyum sızıyo🤦♀️
momeda Valla benimde son haftalarım ondan korkuyorum ya gelir de anlamazsam diye bazen sızıntı şeklinde gelebiliyomuş şüphelendiyseniz riske atmayın doktora danışın
baharyeto123 momeda evet bende ondan korktum az önce baya fazla görünce şaşırdım bi daha o şekilde gelirse doktorumla konuşucam çünkü son zamanlarda akıntıyla birlikte ıslaklık hissetmen normal demişti ama baya fazlaydı bu sefer 🤷🏼♀️
baharyeto123 Ahmetinannesi25 genel olarak bende hep böyle duyuyorum ama bazılarında sızıntı şeklinde az az başlıyomuş ya ondan panikledim 🤷🏼♀️