Happykariner Kızlar önce negatifi gören sonra pozitif gören var mı ? Lütfen umut olun bana az önce idrar testi yaptım Freely negatif çıktı kaç gün sonra tekrar edeyim testi veya yarına kan vereyim mi
Gizmo55 Happykariner canım bu kişiden kişiye değişiyor🤔 benim gecikmemin 4.günü bugün yaptığım test çok hafif silik çıktı bir iki güne tekrar yapıcam ona göre kan vericem 🤷🏼♀️ bence sende testini tekrarla çok geç öğrenen de var çok erken öğrenen de var takip edelim bakalım inşallah pozitifi görürüz 🙄
Samira001 Happykariner Happykariner benimde 3 gün geçikdi testler negatif gösderdi bekliyelim en iyisi yada kan vermek
Happykariner Gizmo55 inşallah canım valla silik çizgi batmı diye bakmaktan bir an kör olacağım sandım Rabbim kucağımızı boş bırakmasın bana da güzel haberler ver olur mu ? Kan ne zaman vereceksin ben ilk gebeliğin mi beklemek çok zor
Gizmo55 Happykariner amin canım benim inşallah güzel haberler alalım 🙏🏻 İlk gebeliğim olucak varsa inşallah kan vermek istiyorum aslında ama öok küçükse diye tereddüt ettim bir iki gün beklicem sabredebilirsem tabi testimi tekrar yaparım yine de🙄
Happykariner Sumeyye12012 yaaa peki neden kan vermiyorsunuz yani yedi gün az bir süre değil Normalde de gecikirmiydi adetiniz
Sumeyye12012 Happykariner hayır ilk defa bu kadar gecikti İlçede oturuyorum eşimin çalışma saatine uymuyor gidip kan veremedim yani
Happykariner Deletedmom154 yaa işte beklemek çok zor Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bana da dua edin lütfen ismim Yasemin
Happykariner Sumeyye12012 hayırlısı olsun canm Rabbimden umut kesilmez BEnde dün adet oldum üzüldüm çok ama napalım sende erteleme doktora git bir hafta gecikme normal bişey değil
Dicle04 Happykariner beş gün bekle beş gün sonra tekrar yap. Allah gönlüne göre versin inşallah çıkar canım 🙏