prensannesii_ 35+1 iz kizimla , bebek düşündüğümüz aynı zamanda hamile kaldım düşünmeye başladığımız gün 5mg folbiol aldım eczaneye sordum folbiol önerdi çeşitleri de olduğunu söyledi , 13 mayısta folbiol aldim 25mayista minigjm tutundu 25haziranda 4 haftalık olduğunu öğrendik bu sürece kadar folbiole devam ettim doktor hemşire kitapları edindim okudum, doktor banu çiftçi kitabında 0.4 mg folik asidin bebek için uygun olduğunu okudum 6+4 ilk randevumuz du 6.haftayı hem kalbini duymak hemde keseyi görmek için bekledik 6+4ekadar folbiole devam ettim doktorumuza sorduk 5 mg bebek icin yuksek bir doz dedi orzax ocean methly folat onerdi 10.haftama kadar kullandim normalfe 3.aya kadar devam ettiriyor , gelişimi tamamlandığı için 10.haftamda ocean mummy omega ve d vitaminine geçtim omega içinde se 0.4 mg folik asit var 6.ayimda da demir ve b12 verdi , 7.ayda b12 yi kesti demire devam ediyorum demir içinde de 0.4 folik asit bulunuyor, doktorum bebek düşünenler için 1 sene folik asit öneriyor düşünmeye başlayanlar için 1 sene deneme veriyor, bizim minik hemen tutunmuştu şimdi 35+1 olduk yarın sabah kontrolümüz var , doğuma kadar omega d vitamini ve demire devam edicem