Zba prensannesii_ ben de gebelik öncesi ve gebelikte de ilk 3-4 ay kullandım.sorunuz kafama takıldı Osman hocaya sordum bu cevabı verdi https://imgyukle.com/i/o8SAzy
prensannesii_ Zba siz gebelik öncesi ve gebeliğin 3. Ayına kadar günlük bi adet mi içtiniz canim ben kahvaltıdan sonra 1 tane iciyordum
Gokhansongul prensannesii_ bende kullanıyordum 6 haftalık hamileyim geçen çarşamba günü doktora gittim doktorum bana onu içme dedi seni voymain ilacı yazdı ELEVİT diye
prensannesii_ Gokhansongul bazi insanlara ağır geliyor diyede olabilir bi çok kişi de okudum burda gebelik öncesi ve sonra si kullanıp cocuklarinda hic bi sorun olmadığını ve gayet zeki olduğunu söyleyenler var ama anlamadim her doktor farklı konuşuyor
Gokhansongul Eslem_1 doktorumun içme demesine göre icmiyoeum yeni vitamin yazdı kullanma dediğine göre de bir bildiği vardir
Gokhansongul prensannesii_ bende 2 ay gebelik öncesi folik asit kullandım 2. Ayında hamile kaldım zaten
Zba prensannesii_ evet gebelikten baya once de içtim sonrasında da 3-4 ay içtim çünkü anlam da iki gebeliginde bunu içmişti.saglik ocağında da bana bunu verdi doktor. Kendi kadın doğum doktoruma da bunu içtiğimi söyledim ama ilk defa böyle birşeyi sizden duydum şaşırdım
Gokhansongul prensannesii_ olabilor canım illa kötü bır ilaç diye değiştirmiş demiyorum herkesin bunyeside farkli
Eslem_1 Gokhansongul ben de zaten içme dediği folbiolu neye göre aldınız demek istedi. Gebelik öncesinden başlayanlar var da ben gebelik öncesinde ismini bile duymamıştım burda duydum
Gokhansongul Eslem_1 ben hamile olduğumu öğrendikten sonra sağlık ocağındaki doktor vermişti sonra doktora gittim özele oradaki doktorum içme dedi
prensannesii_ Zba bende daha yeni öğrendim canim 35 haftalik hamileyim bir yerde karşı ma çıktı korktum sizde ablanz da folbiol 5mg günlük 1 adet içtiniz dimi cok pinpirikliym ya ince ince soruyrm kusura bakmayın :)
Eslem_1 prensannesii_ yok ben folbiolu ilk defa burda duydum ama kullandığım 2 vitaminin içinde de şu an folik asit var ve doğuma kadar kullanacağım 🌸