Emnnur Canan-34 ben 1 aşılamayı 20 gün önce yaptırdım tutmadı şimdi 2 inciyi yaptırmak için 1 ay beklicem
Betulmtn Canan-34 geçen ay yaptırdım tutmadi. Bugün 2. Aşılama yi yaptırdım. Hiç ara vermedim yani. Dr um beklemek veya hemen yapmak fark etmez sen nasıl hazır hissedersen dedi
Oznurkk Canan-34 2.aşılamayı 3-4 ay sonra yaptırdım. 3.yü de o kadar sürelerde. Ama maalesef tutan hiç olmadı 😕 Rabbim size ikinci de nasip eder inşallah 🤲🏻
minigiminannesi03 Canan-34 büyük ihtimalle benimkiside tutmadı çünkü testlerim hep negatif 2ciyi yaptiracgim eger oda tutmazsa şayet tüp bebek yaptirmak istiyorum daha hızlı sonuç verir diye düşünüyorum bilmiyorum
Emnnur Benim 2 yumurtam vardı biri duruyormuş daha bu ay sen değerlendir dedi olmazsa diger ay gel 2 aşılamayı yaparız dedi
Emnnur minigiminannesi03 kesinlikle bende öyle düşünüyorum 2 inciyi yaptırıp tüp bebeğe geçmek istiyorm
Oznurkk Cutemomy hiç söylemediler ama sonradan anladım doktorların bizi boşuna oyalandığını. Çünkü eşimde ileri hızlı hareketlilik yoktu.bu sorunda aşılama tutması mucize gibi bir şeymiş 🥺