funnymummy Mathteacher bir düşüğüm var onu saymazsak ilk 🧡sizin de hayırlı olsun kaçıncı gebeliğiniz 😇
miraninannesii mervesengll aynıyız canım bı gün var aramızda bizde 10+6 hız Ağustos 18 bekleniyor nasipse insallah
Mathteacher funnymummy benim ikinci gebeliğim. 16 aylık bebeğim var . Benim de ilk bebeğim kürtaj oldu. inş sen de sağlıkla alırsın kucağına 🌸 cinsiyet için çok heyecanlıyım ya
Dilayy Rintintin Amin canm benimde ilk dogumum normaldi buda normal olabilir bnmde ikinci gebeliğim ilk çocuğunun cinsiyeti ne ? 😊
funnymummy Mathteacher inşallah canım 😌ilk olduğu için sağlıklı olsun diye düşündüğümden hiç cinsiyet aklımıza gelmiyor 😂2. Olsa aynı heyecanı duyardık bizde rabbim gönlünüze göre versin inşallah 😇
Mathteacher funnymummy inan 1 ya da 2. Gebelik hiç fark etmiyor hep heyecanlı oluyor insan. ben bir kürtaj bir düşük yaşadım seni çok iyi anlıyorum .
mavi0803 GamzeNur17 hareketlerini hissediyormusunız yada bazen karın bölgenizin bir kısmında kısa süreli acıma oluyor mu?
GamzeNur17 mavi0803 hareketlerini tam hissediyorum diyemem bazen kıpır kıpır birşey oluyor gibi evet acıma oluyor ama sebebini bilmiyorum