Melisakplnn Kızlar progestana başladım dün mahfoluyorum içtikten sonra ten kokum bile değişti vucudum uyuşuyor gevşiyor resmen zarzor toparlanıyorum kullanan varmı
Happymami Melisakplnn evet kullanıyorum canım ağızdan icilince çok fazla yan etkisi var ben doktoruma danışıp vajinadan kullanıyorum anca rahatladım çok şükür 🤲
gulo55 Melisakplnn bende kullanıyorum ama doktorum fitil şeklinde kullanmamı önerdi öbür türlü normal kullanırsam bulantı baş dönmesi gibi şikayetlerimin olacağını söylemişti.tek sorun çalışırken yapmak biraz zor çünkü 10 dk kadar uzanman gerekiyor
Melisakplnn Happymami doktoruma yazim ben ozaman ama çok tuhaf. Alttan kullanınca nasıl etki ediyor geri çıkmıyormu 🤷🏻♀️ doktorum akşam iç yat dedi ben gündüz içtim Allahım ölüm gibi resmen sarhol gibiydim namaz bıle kılamadım
Gamze__79 Melisakplnn Bende alttan kullanmıştım canım hiçbişey olmuyo yan etki olarak gerekeni alıyo zaten vucut fazlasını atıyo dısarı beyaz akıntı gibi oluyo oda
Happymami Melisakplnn geri çıkmıyor ileri doğru itiyorum ben sonra yatıyorum ilaç çözülüyor içerde zaten ama akıntı yapıyor su gibi ama yan etki yapmıyor çok şükür onda da günlük ped takip atlatıyorsun çok daha rahat🌸🌸
Hunilininbirii Fitil olarak kullanırsan herhangi bi yan etkisi olmaz canım uzanarak yap yarım saat falan öyle bekle daha sonra fazlası akıyo zaten doktoruna danış kullan derse öyle yap ☺️
Melisakplnn Hunilininbirii sizde düşük riski içinmi kullandınız. Benim öyle brş problemım yok daha kese glrünmüş doktor şimdiden yazdı
Kbraa_ Günde kaç kere iciyosunuz ve kaç mg kullaniyosunuz? Eğer günde 1 kere iciyosaniz gece yatarken kullanın hiçbir yan etkisi olmuyor
Melisakplnn Kbraa_ tamam öyle yapim doktorda gece demişti zaten brn unutup gündüz içtim alttan kullanmayı önerse söylerdi direk bence
Kbraa_ Ben günde 2 kere kullanıyodum mecbur biri sabah oluyodu ama vücut ona da alışıyor. Sen yinede gece yatarken iç hiçbir yan etkisini görmezsin
Simsim60 Melisakplnn bünye alışama kadar öyle malesef.200 mg günde 3 defa ağızdan alıyorum ben.sadece iki saat sonra 15-20 dk bi sersemlik yapıyor o kadar.önceden daha fena oluyordum bünyem alıştı.vajinadan 9 haftalıkken leke geldi ağıza döndüm ben.
MihrimahVeAnnesiii Melisakplnn Doktoruna bir danış canım fitil olarak kullanmana izin verebilir . Bende fitil olarak kullanıyorum ağızdan almadım hiç ama çok araştırdım yan etki çok fazla yapıyormuş ağızdan alınca .
Afraninanasi59 Melisakplnn uyku yapıyor o ben onu içince çocuğumu görmüyor gözüm uyuyorum resmen kızım uyandırıyor beni anne anne diğe 2 yaşında ağırlık yapıyor ama düşük riski varsa mecbur kullancan