Zanaservan Mozarella sallayınca ama gerçekten oluyor mesela bir tane evli olan bir kuzenim vardı 5 yıllık evli çocuğu bir türlü olmuyordu ağlıyordu çocuğum olmuyor diye sonra tam bunlar tedavi için randevu aldılar başka şehirde ve tabi yine birlikte oldular amaannn demiş zaten tedavi olacam olmaz yine demiş bir bakmış o akşam tutmuş 😂
Lucky_baby Htc_31 sen dediğine inanıyorsan ozaman ne vtamin iç ne kontrole git. Allah sağlıklı edecekse eder zaten de hiç bişey yapma.öyleside olmaz. Elinden geleni yapıp Allaha bırakacaksın. Tevekkül dür bu. Biz elimizden heleni yapıcaz takdir Allahındır elbette.
Htc_31 Lucky_baby ben kontrole gitmeyin değer düşükse vitamin almayın demedim Allah nasip ettikten sonra bir damla yeter hem cins olarak bu tavırlı paylaşım nedendir anlamıyorum
Nihanus Lgel kek tarifi gibi 🤣 ben vereyim bir tarif çocuk düşünmeyin hatta hiç düşünmeyin istemeyince beklemeyince olur 😅birde büyük konuşun asla ikinciyi yapmam diyin ikizler gelir direkkkk üstüne
Lucky_baby Htc_31 haşa tabır almıyorum konuşuyoruz sadece. Öyle anlaşıldıysa özür dilerim yanlış anlatmış olabilirim. Söylemek istediğim şu. Allaha dua edin olur bunlara gerek yok dediniz. Sadece dua edip hiç birşey yapmamakta olmaz. Sağlığı verende Allah. Ozaman neden sağlıklı doğması için uğraşıyoruz. Çünkü Allah tevekkül edin diyor. Elinizden geleni yapın bana havale edin diyor.bu yöntemlerde öyle birşey. Elimizden geleni yapıyoruz tabiki en sonunda Allaha kalmış o nasip ederse olur.
Azra_Mom Lgel doktorlar hergün önermiyor yalnız gebelik düşünenler için 2 güne 1 öneriyorlar ve amuda kalkmak birşeyi değiştirmez çünkü spermlerin kendi hareketi var zaten hareketi iyiyse o bir şekilde ulaşır iyi değilse isterse amuda kalk yinede ikisini buluşturamazsın malesef 😅
Yasecer Lgel ya yürü git burada birsürü umut bekleyen var dalga geçmeyin insanlarla hiçte böyle şeylere inanmayın ya sinir oldum aptal aptal öneriler
Lucky_baby Yasecer insanların umudunu kıracak ne var burda. Sen istemiyosan inanma yapma.isteyen amuda kalkar isteyen parende atar.burda kimse doktor yada bilim insanı değil. Söylenen herşeye kesin olarak inanmak zaten ahmaklıktır.bunların bilimsel olarak kanıtlanmayan yöntemler olduğunu burada gezen herkes bilir zaten.bilmeyende zaten tütsü yakıp çocuk bekler :)
Yasecer 5 yıldır olmuyodu hiçte böylr şeyler denemedik hatta kimsenin dediğini denemedik yumurtlama dönemi takip etmedik oldu çok şükür olacağı varsa oluyor hurafe yani çoğu şeyler
Yasecer Lucky_baby o zaman yazmayın dalga geçer gibi zaten tabiki böyle şeyler yapılmaz savunmanız bile ne kadar saçma kadın olduğunuz bile şüpheli
Lucky_baby Yasecer böyle şeyler yapılır ve yapılıyorda zaten. Pardon ama yapılması sizi neden rahatsız ediyor. İsteyen istediğini yapar. Size ne.işe yarar yada yaramaz.size ne.faydası olur yada olmaz size ne.ne eksiltir ne arttırır siz mi biliyosunuz size ne.insanlar bi umuttur uğraşıyor. Olur demek bana düşmezse olmaz demekte size düşmez.bilmem anlatabildimmi.
Yasecer Lucky_baby eksiltir böyle saçma şeyler insanı eksiltir 21. Yüzyıldayız kulaktan dolma saçma şeylerle çocukmu olur amuda kalksın diyosunuz mantık neresinde bunun yapmayın ya arkadaşlar yani azıcık akıl ya allah akıl vermiş yazık uğraşılırmı böyle şeylerle yazmayın şöyle saçma sapan şeyler
Afro-dit Lgel ilk gebelikten önce eltim dedi bana amuda kalk diye az kalsın boynum kırılıyordu kimse amuda kalkmasın bacım 🤣🤣🤣beline yastık koysun bacaklarıni da uzat havaya doğru 1 saat yatin yani
Lucky_baby Yasecer yanlışınız var ben amuda kalkın demedim :):). Kalçaya yastık en fazla.hatta amudada kalkabilir isteyen. Nihayetinde spor olur :)
Bfduam Esra_G amin, inş🤲 tüp yaptrmasam da yumurta gelişimi için verilen bi takviye var mıdır eşinizden öğrenebilir misiniz? Prowomen almıştım ama farklı bi seçenek var mıdır gynstol okudum ama ehline sormalı. Siz çalışıyor muydunuz,meslek nedir?
Esra_G Bfduam sorarım tabii takviyeleri, yalnız ben de mesela klomen kullandım yumurta geliştirmek için bu ilaçtır ama takviye değil doktorunuzla bunu da konuşabilirsiniz. Daha önce yaptınız mı bilmiyorum doktorla birlikte aylık ovulasyon takibi ben evde becerip takip edemedim iş yoğunluğu hep atladım doktorla takip ettik yumurta gelişimine destek olsun diye klomen verdi 3. Aydaki takiple klomen desteğiyle yumurta daha güçlü gelişti kocaman yumurta olunca gebelikte oldu çok şükür :D ben grafik tasarımcıyım.
Bfduam Esra_G Hayır lı olsun miniğiniz🤲 Yumurta takibi yaptırdım bir kez, sağ olun ilginize, duyarlılığınıza, olmadı, ikinci kez tekrar takip olmadan takviyeyle kaliteli hale getirmek için istemiştim. değerlerim düşük amh, fsh, kardeş düşünüyoruz inş🤲
Bfduam Lucky_baby “mundar”, ilahi ya, ne güldüm:) Bernako bende bi arkadaşa burda benzer nik paylaşmıştım senin hesap kuzusu:) Lucky_baby bi enfeksiyon ne kadar etkilemiş yıllarca ya. Tekrarladı mı tedaviden sonra? Idrarda yanmasa yapıyordu di mi?
Lucky_baby Bfduam evet ufacık bir iltihap yada enfeksiyon etkiliyormuş.ara ara tekrar ediyor enfeksiyon. Doktorumun dediğine göre çoğu kadında oluyormuş. Kimisi belirti göstermediği için farkında bile olmuyor dedi. Ama benim bi ara banyoda sabahladıpım olmuştu kaşıntıdan. Kayın validem sıcak su zarar verebilir o bölgene demişti öyle çıkmıştım. Sonra tedaviye başladık ilaçlarım bitmeden gebe kaldım çok şükür.