Elfidam Kizlar multivitamin kullaniyor musunuz. Kullaniyorsaniz isimleri nedir ve de magnezyum takviyesini vitamin ilaclariyla mi yapiyorsunuz
Bahar54 Elfidam regenesiz max kullaniyorum. Kalsiyum ve magnezyum olarak osteo formula. Kan ilaci da ferrum fort.
YAkyol Elfidam vitamin olarak megadayn magnezyum olrak magosit kullaniyorum canim vitamini basindan beri kullaniyorum
Bahar54 Ozdemiryksl 15.haftamda multivitamine basladim ayni zamanda kan ilacina da o tarihlerde basladim. Magnezyum ve kalsiyuma da 20.haftamda basladim :)
Melisaaa Benim doktorlarim bana neden vermiyor ilaç 😑 Ben sadece omega kullanıyorum kan ilacı falan vermediler bir kaç hafta önce degerlerime bakıldı ve çok düşük olduğu için hapa başladı yeni
Elfidam Bende multivitamin olarak megadayn ve vicium kullaniyorum Bunun haricinde magnorm da verildi. Hepsini kullandigimda magnezyum icerikleri cok yuksek oluyor, doktorun yazmasina ragmen tereddut ettim acikcasi
Ladess Elfidam 33+4 kullanıyorum hâlâ ,35 e kadar devam sonra bırakıcam,balık yağı kanı sulandırdıhı için kesilmesi gerek doğumdan önce 👍
Elfidam Ladess doktorunuz 35te birakmanizi soyledi oyle mi . Kan sulandirici okey de balik yagini neden biraktiriyor. Doktorunuz size doping hazirlamis valla ben balik yagi kullanmadim cok mu zayiftiniz
Ladess Elfidam hayır tatlım kan sulandırıcı değil,balık yağının kanı sulandırma öZelliği oldugu için bırakmak gerek😉balık yağı kilo aldırmaz ,ben 3.aydan beri kullanıyorum,bebeğim beyin gelişimi için dha oranı önemli,buda sadece balık yağında var