hayallliiim Arkadaşlar folik asit ne zaman içmeye başladınız yada düzenli içiyormusunuz kaçıncı haftadasınız
[silindi] hayallliiim hamilelikten önce başladım 11+4 hala devam ediyorum. Herhalde 12 ye kadar da edicem sonra doktor multivitamin verecek kan sonuçlarına göre
Seymanurrrr hayallliiim planlı hamilelik oldugu için hamile kalmadan önce baslamıştım hamile olduktan sonra 14.haftaya kadar sadece folik asit kullandım sonra doktor ek vitaminli içinde folik asit olan baska vitamin verdi
ayseyilmaz96 hayallliiim hamilelikten önce başladım çocuk düşünen öncesinde de kullanabiliyor faydalı oluyor hamile kalınca da ilk 3 ay kullanıp birakiyorsun her gun 1 tane
Busra_1999 5 haftada öğrendim o günden beri hergun hiç aksatmadan içtim bugün doktorum bıraktırdı 12+4 şuan 🙂
Mutluluk13 Ben hamile kalmadan önce basladım şuan 2 aylık hayla devam ediyorum doktor ne zaman bıraktırır bilemem
Simsim60 hayallliiim regenesiz max la başladım 5 haftalıkken.doğuma kadar devam edicem.başka vitaminlerde oldugu için.gebe kalmadan öncede folidoce kullandım 1-2 ay kadar