MerveEbru Doktorum ilaç verdi Adı Levotiron tiroidimi düzenlesin diye daha önce kullananınız oldu mu bebekte sorun oldu mu kızlar korkuyorum doktorum bazı kadınlarda bu durumun görüldüğünü söyledi ama yinede bi garip hissediyorum.
Deletedmom623737 MerveEbru 3 aydır kullanıyorm trioid ilacı kullan doktor ne diyorsa o ondan iyisini bilemeyiz bende cok korkarak kullandım ama hiç bir şey olmadı şükür 7.2 den 2.5 e düşürdüm
G_M_Z MerveEbru ben normalde de zaten tiroit hastasıydım hamileliğimden önce ki ay çok yükselmişti ve ilaç kullanmaya başladım canım şu an 35+5 günlük hamileyim ve hala devam ediyorum o yüzden korkma ilaç kullandığın sürece bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle 🥰
litfenama MerveEbru kullanılmaması bebek için sorun olur. Zaten sentetik hormon bu. Vücudunuzun salgılamadığı hormonu yerine koyuyor. Bebek için zararlı olsa doktor da vermezdi.
Sumiire MerveEbru ben gebelik öncesinden beri kullanıyorum her gittiğim doktor sıkı sıkı tembihliyo sakın ilacını bırakma diye daha önce 2 düşük oldu troşddende kaynaklanabşlşyomuş o zaman ilaç kullanmıyodum
Arsesari 3 senedir kullaniyorum gebeyken daha bi dikkat etmeniz gerekiyor tiroit eksikliği cocukta hasar olusturabilir kucuk aylarda ozellikle ilaclarinizi duzenli kullanmaniz gerekir eksiksiz
Kardalen Bende levotiron kullanıyorum canım önce 25 lik.kullandım 6.38 den 6.05 e düştü simdi 4 gün 50 lik 2 gün 75 lik kullaniyorum canım asıl kullanmazsak sıkıntı
MerveEbru litfenama zaten onu demiyorum ki ilacı kullanıyorum düzenli ama bebeğime bisi olur diye korktuğumu söyledim
Ba_momss MerveEbru 4 senedir kullanıyorum hamileliğim ve su an da dahil stabil tutuyo icmedigim 3 gün kendime gelemiyorum halsizlik ten
litfenama Tsh yüksekliğinden bebeğe bir şey olacağını düşünüyorsanız eğer, o da olmaz. Tedavi edildiği sürece ve belirli seviyelerde kaldığı sürece, bebeğinizin gelişimi için de sıkıntı olmayacaktır.
esn46kyy Bende 2. Aydan beri euthyrox kullanıyorum 25 mg Doktor sakın ihmal etme her ay gel değerlerini kontrol edelim dedi Her ay kontrole gidiyorum
esn46kyy Kullanılmaması bebeğin zeka gelişiminj olumsuz etkiliyormus mutlaka ilaçlarını kullan tiroid dengesi çok önemli
Dilaraozkan Selam bende kullanıyorum 3 senedir. Şuan 8haftalık hamileyim.gecen hafta doktora gittik ve kan değerlerime bakıldı. 9.76 çıktı tsh 😓 Dr. Dozu yükseltti. Ihmal etmeden kullanmami tembihledi. Bildiğim kadarıyla ilacın bebeğe olumsuz etkisi yok. Aksine kullanılmadığın da düşük ve bebekte troid zehirlenmesine neden olabiliyor.