Elifim54 Kızlar ya iki aylık hamileyim ama hiçbir belirtı yok ilk ayda vardı ama şimdi bisey yok hamile olduğumu bile anlamıyorum sizce normalmi
Ipekkarakus0 Elifim54 canım bende aynıyım 16+6 haftalığım bazen ağrılarım oluyor hepsi bu ama şimdiye kadar hiç bir belirtide yaşamadım böyle olması güzel hamileliğin tadını çıkar ☺️🌸
Yesim Elifim54 valla yerinde olsam çoook sevinirim. İkinci gebeliğim ikisinde de erken den kusmaya başladım her sabah safra kusuyorum. Doğum yaptığım sabaha kadar kustum dua ediyorum bunda olmasın diye
seyda8990 bence cok şanslısınız ve böyle olabilir merak etmeyin kanama sancı agrı gibi bir durum yom ve kusmuyorsanız masallah diyelim
mihraveannesi Elifim54 şöyle söyleyeyim şu an 23+2 deyim çok şükür ne bulantım ne kusmam oldu maşaAllah hafif göğüs hassasiyetim vardı büyüdükçe de bel ağrım falan oluyor yani o haftalar da normal bence doktorun bi sıkıntı yok diyorsa, tadını çıkar canım 🌹
Bbaby34567o Elifim54 Ben de öyleydim Bazen belirtileri dibine kadar yaşar Bazen hiç yaşamaz korkardım canım Bazen öyle olabiliyor