o1anneadayi Daha önce de post açmıştım cumartesiden beri 3 keredir nişanım geliyor basta acaba nişan değil mi dedim ama artık eminim nişan. Bu ne kadar daha gelir böyle ne zaman doğum olur ya daha haftamız küçük nişan gelip kac günde doğum yaptınız 🥺
Yalcnnaysgll o1anneadayi doktora gittiniz mi ilk gebeliğimde nişanım gece geldi sabahında açılmam olmuştu doğum yapmıştım benim hemen oldu kiminin 1 haftayıda bulabiliyo hangi renk geldi
Simsim60 o1anneadayi nişanım gelmişti 2 gün sonra doğum yaptım.36+0 da.devamlı gelmedi bir kere geldi bende.sonra suyum geldi.
o1anneadayi Cugulibinnazzz yok canim nişan olduğuna eminim cok koyu sümüksü kıvamda bi kanla karışık geldi az önce de kahverengi geldi öyle akıntı kadar az da gelmiyor
o1anneadayi Yalcnnaysgll yarin gidecem doktora söyledim o da sancin yoksa çarşambayı bekleyebiliriz dedi son 1 gün zor sabrediyorum sancim yok ama heralde açılma var ondan geliyor böyle ilk kanla karisik geldi bi kere seffafa yakın sarımsı geldi az önce de kahverengi geldi koyu kıvamda
o1anneadayi esmer3 benimde cumartesi geldi ilk 3 gündür geliyor bakalim yarin gidecem kontrole 35+2yim insallah acilmam falan yoktur erken doğum yapmak istemiyorum ya
esmer3 o1anneadayi üç gündür geliyorsa nişan olduğuna emin misiniz çünkü bende aynı gün içinde geldi sonra tekrar bi şey gelmedi
Simsim60 o1anneadayi 3 kilo 50 cm canım küveze de girmedi.gelişimini tamamlayan bebekten korkmayın canım sağlıkla gelsin miniğiniz🌼
o1anneadayi esmer3 yok kuzum nişan olduğuna eminim akintidan daha yoğun sümüksü kıvamda oyle az da gelmiyor ilk sarımsı geldi ikinci kanla karışık az önce de kahverengi geldi fotoğraf atmak yasakmış atabilsem daha net görürdünüz
o1anneadayi Simsim60 iyi masallah guzel doğmuş benim geçen hafta 2365 gramdi bakalim 1 haftada ne kadar kilo almış yarin öğreniriz
cahillesohbetikestim o1anneadayi benim önce az bir akıntı geldi sonra baya yoğun bir akıntım oldu nişanmış 36+3 üz doktorum doğum başlamış 1 cm açılman var dedi 🧐
o1anneadayi cahillesohbetikestim bana da nisan dedi ama bugün kontrolde alttan bakmadı sadece nstye bağladı sancı olmadıkça sorun olmaz dedi