Abzeh89 Tam belli olmamakla brlikte Alper Vatan koymayı düşünüyorum. Anlam olarakta çok hoş oluyor. Ama Yekta Vatan da listeye girdi 🎵🎶🎵🎶🎵🎶
Deletedmom54 Abzeh89 Ben de yekta ismini çok seviyorum , kürtçe kökenli bir isim eşim de kürt ama gelgelelim bu ismi istemiyor, ilerde sorun yasamasin Normal bir isim olsun diyor bilemedim , sizce sorun olur mu
Vildan61 Benim oğlumun adı sıraç nur saçan demek şimdikinin cinsiyetini bilmiyorum ama oda erkek olursa kıvanç olacak
NihanUgur MeltemKocamer Estağfirullah. 😇Ama Barış ismi de güzel fazla duyulmamış, eskilerden gelen ama örneğin Eymen gibi herkesin koyduğu bir isim değil onu kastetmek istedim.
Minikanne06 NurtenOvaKolay ateşin hiç güzel anlamı yokki çocuk isim özelliği taşır diye bişey var ateş kıvılcım vs isimler önerilmiyo
Aysmnv35 Minikanne06 ahirette herkes ismiyle çağırılacak isim konusunda evet dikkat etmek gerekiyormuş
F84 Esra___ bence cokk guzel isim bizimde babasi o oyle git birine yaman gibi diyo koyduk artik Demir olucak 🙏🏻💙
Aysims Aslında rüzgar,aras,poyraz falan bu isimler çok güzel ama ciddi anlamda herkes koya koya suyunu çıkarmış bulunmakta çocuklar okula başlayacak herkesin ismi aynı olacak resmen neyse uygulamanın isimler kısmında "Anı" ismi çıktı karşıma bi hoş geldi kulağıma
Aysmnv35 Okuduğum kadarıyla doğa da olan seyler i isim olarak koymamak lazım kuran da geçen hayırlı isimleri koymak daha iyi benim de istediğim isimler oyle çok mükemmel degil vallahi 😂🤦♀️ Ama düşünüyorum acaba ismini taşıyabilir mi çok önemli bi karar gerçekten
LeylaGndoduDemirciolu BaharAksehirli aras bizde beğeniyoruz daha karar vermiş değiliz ama sanırım aras olacak inşallah