NihanUgur Değerli anne adayları ve sevgili anneler... Oğlumun doğumuna 70 gün kaldı ve bizim aklımızda henüz bir isim bile yok... 😳😳 Fazla bilinmeyen duyulmayan bir ismi olsun istiyorum. Ve tek ismi olsun istiyorum ikili isimleri sevmiyorum. Önerebileceğiniz bir isim var mı acaba. En azından belki bir fikir oluşur 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
nisacamal NihanUgur Raul ola bilir canm ben çok seviyorum o ismi 🤲🏻inşAllah bebeğini sağsalim kucağına alırsın
Kanarya NihanUgur bende şuracıkta bekliyim 🙄 İçime sinen hiç erkek ismi yok😑 Tek isim , anlamı güzel bişey istiyorum fakat yamaç rüzgar poyraz vs gibi isinlerde düşünmüyorum 😑
haceryasar NihanUgur kuzey güzel bir isim aslında atilla ve alparslanda güzel. Benim oğlumun Alparslan olucak inşallah👶🏻
Minikanne06 NurtenOvaKolay ateşin hiç güzel anlamı yokki çocuk isim özelliği taşır diye bişey var ateş kıvılcım vs isimler önerilmiyo
Mertdefne NurtenOvaKolay haddim degil belki ama Ateş ismi yasak bende koyacaktım ama imam caiz degil dedi bende vazgeçtim sen bilirsin yinede cnm
NihanUgur Kanarya Yalnız değilmişimm 🤗🤗 o gibi isimler bana çok basit geliyor 😔 elbette anlamlı herkese göre değişebilir beğenip beğenmemek de ne bileyim yetersiz sanki isim olarak koymak için.
SafaMerve NihanUgur aynn bende beğenmiyorum poyraz rüzgar ayaz çınar arel karen vs toprak bulut vs gibi isimler bir erkeğe yakıştıramadığım isimler. O insan ilerde dede olacak ya :) bende şöyle erkeksi isimler arıyorum okkalı :)
NihanUgur F84 Yaman çok güzell 🙈 Temur düşündüm bende. Hiç bilinmemiş bir isim anlamı eski dilde Demir demek. Farklı olması açısından istiyorum aslında ama eşim hiç onaylamıyor 😫😫
Esra___ F84 ben de Yaman istiyorum 🤲🏻 Babayı ikna edebilirsek inş kim duysa o ne biçim isim diyor iyice soğutuyorlar adamı ama ben başka alternatif bile bulamıyorum illa Yaman olsun istiyorum 😂
Deletedmom54 NihanUgur Temur ismini bence koymayın, benim memleketimde bu isim çok yaygın ama malesef timur olan ismin yöresel söylenişi olarak yaygın…
Gamzeligamzenur Oda bişey mi doğumuma 12 gün var ve isme hala karar veremedik. 🤭 hamilelikte resmen kararsız bir insan oldum tek ben miyim bilmiyorum 🤷♀️