Candy_liz baharcakar Ben lierac kullanıyorum günde bir kez, bir de şimdi kakao yağı aldım birini sabah birini akşam süreceğim.. şimdi 17+4’üm 16’da başladım..
Esesli baharcakar 6-7. haftadan beri bebe yağı sürüyorum her duştan sonra. 33+4 henüz çatlamadım. İnşallah en az çatlaklara bitiririm
Puddingin baharcakar 37+1 cizgi dısında çatlak yok cok şükür.. weleda ve frei oil kullandım almanyadan olanlar bilir.. hergün de kullanmıyorum biraz genlerle alakalı sanırım🤷🏽♀️
Kbrsoy 26 haftalığım sabah akşam bio-oil yağ sürüyorum henüz çatlamadım inşallah böyle devam eder 🙄 kullanıcı yorumları olumluydu ona dayanarak kullanıyorum
Hcrksk Candy_liz kakao yağının kokusundan ölecektim bu kadar kötü kokan bir yağ görmedim.duştan çıkıp sürdüm eşim sen ne kokuyorsun iğrenç dedi tekrar duş aldım ve yağı attık.belki benim aldığım yağda sorun vardır bilmiyorum markası Talya idi.inşallah siz beğenirsiniz
Agg0207 Uni mom kesinlikle çok güzel bi yağ kremide varmış sanırım çatlak kaşıntılarım hemen geçti kullanmaya başlayınca ben günde iki kere gögüslerimden üst bacaklarıma kadar yaglıyorm kendimi 22. Haftadayım karnımda bacaklarımda hiç çatlak olmadı daha
Candy_liz Hcrksk Canım ben kalıp gibi olanını aldım bir tanıdığımız ondan kullanmış, hiç çatlağı olmamış.. Tam kakao gibi kokuyor çok yoğun da değil, aktarlara yolun düşerse bir bakarsın.. Satıcı tamamen doğal pastalara falan bile kullanabilirsiniz dedi..
deletedmom321 baharcakar ya canım niye bi bakınız diye başlık açıyorsun? Çatlak kremi yazmak çok mu zor. Bilgisi olan girsin sadece zaten program zor kendine geliyor şimdi çıkacağım anasayfa başa dönecek boşuna :(