iremcannn1907 DogaCanan canım sleppy beden olarak çok küçük gibi geldi bana, 1 numara çok fazla alma çok kullanamazsın. Bide bebeğinin gelişimi nasıl onu takip ederek al, yani kilosu fazla mı
Zeyyyn DogaCanan kılosu çok değilse 1 numara kullandım 40 çıkana kadar zaten çok gidiyor ilk zamanlar fazla stok yapmayın ama 2 ile pek arsında fark yok ama ilk zamanlar 2 büyük gelmişti 🤣 benim kıza
DogaCanan iremcannn1907 bebeğim daha doğmadı😅 herşeye zam olunca kampanyalarda alayım diyorum ihtiyaçlarını azar azar…1 numara 128 adet 1 ay yeter mi ki? Çok gelmez inşallah
SerraveAnnesii Ben 1 numara 128 tane aldım bir ay falan gider herhalde sonra da 2 numaraya geçerim diye düşünüyorum 🤨
DogaCanan SerraveAnnesii nerden aldınız? Hepsi buradada 2. Ürün bir tl 128 ki 1 numara 240 tl ye geliyor.2 paket çok gelir galiba
SerraveAnnesii DogaCanan hepsi buradadan aldım bundan iki paket 128 adet oluyor 111 liraya geldi https://www.hepsiburada.com/sleepy-extra-gnlk-aktivite-ekonomik-paket-bebek-bezi-1-numara-newborn-64li-p-HBCV000016QRL1?magaza=Sleepy&url_src=ios-product-detail
iremcannn1907 DogaCanan 1 ay yetmez canım en azından bana yetmedi 😂 1 numara var bende cidden baya küçük az al 1 numara bence 🥰
iremcannn1907 dilaradoyan ben prima kullanıyorum açıkçası. Sleppy arkadaşım hediye getirmişti. Prima 1 numaraya göre çok daha küçük. Bebeğim de kilolu doğdu o yüzden sleppy 1 numara olmadı bize. Primanın 70lisinden 3 paketi de 20 günde bitirdik