Htc_31 kocagoz8 hiç ummadığın anda sanki içeride döner çeviriyorlar gibi bir koku gelmişti burnuma ilk böyle aşerdim
aylinpalaa kocagoz8 valla havuçlu tarçınlı kek aşermiştim tarçın kokusu gelmişti burnuma sanırım böyle bir şey🙂
Merveofs Valla aşermeyi kimileri canın bir şey istemedi, kimileri bir şeylerden tiksinmek, kimileri ise her ikisi için de kullanıyor. Ben tiksinmeyi de canın bir şey istemesini de yaşadım hâlâ devam ediyor🤦🏻♀️
Brnaebu Merveofs 15 haftalik hamileyim bu ayda canim karpuz istedi hani olsada yesem hesabi tuhaf gercekten
Merveofs Brnaebu ahhhh karpuz demeee 🥲 3-4 hafta önce rüyamda gördüm bütün gece boyunca sabah uyandım ağzımda tadıyla resmen ama sonra canım istemediği için söylemedim bir şey. Ondan 1 hafta falan geçti canım nasıl karpuz istemeye başladı herkesi her şeyi karpuz olarak görmeye başladım😅 Kaynım gitti buldu bir yerden sağ olsun ama mevsim malum karpuz çok kötüydü yiyemedim bile. Onun yerine karpuzlu ice tea falan aldım belki giderir diye ama hâlâ karpuz çıkmasını bekliyorum
Brnaebu Merveofs benimde canim cok istedi esim baya zor buldu hatta ama dedigin gibi biraz kotuydu canim ama idare ettim artik😂
Clk56 kocagoz8 görüyorsun diyelim aklından çıkmıyor sürekli tadı söyle boyle diyip aklına tekrar tekrar getiriyon gece 10 buçuk da dayanamadim esim bulmaya gitti geldi gelince ağladım görünce yerken de böyle bir ısırık yedim sanki istediğim hersey olmus icim rahatlamış gibi hissettim bir kere de durup dururken burnuma kokusu geldi adını söylemiyim 2 şey asermis gibi oldum digerleri gorup isteme oldu 🤣