Ekonomist28- Hadi kızlar tavsiyelerinizi bekliyorum? 🤗 Rabbim bilir ama tontis bir bebis istiyorum. Önce sağlıklı sonra tontis.. Nasıl beslendiniz tavsiyelerinizi alayimmm. 😍🤗
Bebiscann Ekonomist28- valla o kadar çok kustum ki, bebemin 3.200 kg doğması bile benim için mucizeydi😍 ama ballı süt, muz, pekmez tahin bebeğe kilo yapıyor, birde kırmızı et kavurma😁😁😁🤣
Merve_0109 Ekonomist28- 3.200 doğdu ve gayet iyiydi ben kabak çekirdeği balık süt ürünleri Ozelile yoğurt kefir meyve ceviz kavrulmamış kuru yemişler kuru meyveler kaysı kuru incir kan üzümü gibi tavuk kırmızı et ben fazla iyiyemiyordum ama gene az çok iyiyordum dışarda yemekten hep kaçtım yememeye dikkat etim ben böyle beslendim ve tabiki bol su günde en az 3 litre su içiyordum 😅🤣
hunilimom Ekonomist28- 4 kiloya yakın doğdu yaz ayı olduğu icin öyle muz felan yiyemedim 😂 kışın yediklerim yarar mi bilmiyorum kasar yedim ekmek yemedim süt içtim hep kuruyemiş yedim
Ekonomist28- Bebiscann cinsiyeti ne oldu bebeğinizin.. Benim 3. Ayın bu ay sonu bitecek. 2. Ay şiddetli mide bulantim ve kusmam oldu. Biraz azaldı ama az da her gün illa ki bulantim devam ediyor kusturmasa bile.. İnşallah biter diye dua ediyorum 🤗 Bebeginize bir maşallah diyeyim çok sağlıklı bir kilo da doğmuş.. Hayırlı uzun ömrü olsun inşallah..
Ekonomist28- Merve_0109 Ne güzel maşallah .. Ben de 3200 doğmuşum.. İnşallah benim bebeğinde sağlicakla ve kilosuyla gelir 💕
Ekonomist28- hunilimom maşallah tatlişe.. Kaşarı bende duydum 🤗 demekki genel olarak süt ürünleri kuruyemiş vs faydalı 😍😍
elaweannesi Bebiscann ay erkende gelmiş minnoş e çok şükür normal olmadı heralde benim normal 38+0 olduk hala doğmadı 37 de doğuranlara imreniyorum artık zorlanıyorum diye 🙈
Bebiscann elaweannesi valla canım benim 2 çocuğum daha vardı onlar sezeryan ile oldu, bundada kanamam olunca direk sezeyana alındım
Bebiscann Ekonomist28- erkek canım, çok teşekkür ederim, bulantılar hamilelikte normal mecbur katlanacaksın canım insallah 4. Aydan sonra geçer, sende sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini canım 🙏🥰❤️
Scb Ekonomist28- genetikte olabiliyor kilo ve boy benim oğlum 55 cm 4460 gr doğdu extra bi beslenme uygulamadim her zaman ne yiyosam o sadece balik hapı kilo aldırıyor sanırım onu kullanmıştım
Oznurkk Ekonomist28- gerçekten 4 kg ve üstü doğunca iyi bir şey mi 😕 Kuzenim o civarlarda doğum yaptı her doktora gitmesinde bebeğe diyet yaptır diye hemşire psikolojisini bozdu. Ayrıca kucağıma almaktan yoruldum diyordu. Çok ağır olunca anne de yoruluyor. Bi de kucaktan inmeyen bir bebek oldu kuzenimin canı çıktı 🤦🏼♀️
Ekonomist28- Oznurkk hic boyle düşünmemiştim.. Sadece içimde öyle bir istek var. Sağlıklı olsun öncelik.. Allah kuzeninize yardim etsin ama yine de o tatlılık yeter :)