Gubse82 Çok korkuyorum sizi anlatamam bana ve bebeğime dua edin boynunda iki sıkı kordon ve makat gelişi😔😔 36+4
Ahsenn Gubse82 canım rabbim yardımcın olsun. Sağlıkla al meleğini kucağına🙏🏻 İnşallah buraya doğum hikayeni yaZarsın bizde güzelce okuruz 😊
brahiMelikebilen Gubse82 Rabbim yardım eder canım sen içini ferah tut bebeğini kucağına alacağın ana odaklan
Mutlulugum Allah sag saglim kucagina versin bebegini.😻 Korkma canim, ertesi gun dogum hikayenide yazarsin insallah.🙏🏼
Aslikannnn Allah yardımcınız olsun inşallah sağ Salim kucağınıza alın inşallah bol bol dua edin kötü düşünmeyin iyi düşünün hep 🙏
Tahinpekmezim KaderAKAN canim sanada gecmis olsun nasildi sezeryan? Agrin varmi? Ne durumdasin ? Bizim hastanede epidural normal dogum yokmus beni korkuttu bu durum bende sezeryan a dondum
Nazifee Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah çok kolay bir doğum olur ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın 🤲🏻
KaderAKAN Tahinpekmezim beni komple uyuttular ben 32 haftalikken dogurdum Yani korktugun kadar agri sizi olmuyor sen icini ferah tut canim bebegin icin deger o acilari cekmeye