Asellinannesi0 Alışverişi birden mi yaptınız yavaş yavaş mı fiyatlar gittikçe artıyor ne yapacağız böyle minicik hastane çıkışı 300 tl 2 hafta giyecek 6 aylik kıyafetler bile daha ucuz zorunlu ihtiyaçlara fırsatçılık yapılıyor toplu olarak alanlar ne kadar harcadı temmuz sonu ağustos başı doğumum tecrübesi olanlar fikir verebilir mi neyi ne kadar almalıyım hangi bedeni kac tane almalıyım ?
Sevdapl Asellinannesi0 ben şu an 9 haftalığım. 6 haftalıkken başladım alışverişe. Fiyatlar bir gün diğerini tutmuyor. Uygun neye denk gelirsem alıyorum.
Naazli Asellinannesi0 valla artık bu alışveriş işinin erkenş kalmadı ya herşeye hergün zam geliyor. Biz 21 haftalık olduk. Cinsiyetimiz 14. Haftada belli oldu. O haftadan sonra almaya başladım. Şimdiye kadar odasıda dahil bütün büyük eşyalarını aldık. Geriye ufak tefek şeyler kaldı. Onlarıda indirim gördükçe alıyorum
Esos00 Asellinannesi0 En çok zıbın alın. Yaz olduğu için kolsuz zıbın lar. Yenidoğan ve 3 aylık almıştım zıbınları. En kullanışlı 3 lü takımlar oluyor bir de. Kıyafet almak içinbence erken daha. Onun yerine her ay altın koymayı deneyin. Yada büyük şeylerden başlayın. Beşik araba küvet seti gibisinden
Gamze23_65 Asellinannesi0 E bebek cıvıl de facto bu markalar hepsi burada ya özel ekstra indirim yapıyor mağazasında 60 tl olan iki zıbıni hepsi burada sepette yüzde 25 indirimle 27 TL ye almıştım … Yani o markaları hepsi buradadan alın derim
Asellinannesi0 Sevdapl Bende 14 haftalık oldum her ay artan paramla altın alıp kenara koyuyorum kıyafet almaya korkuyorum hem cinsiyet hemde erken diyor herkes alsam mı bilemiyorum Bende
poyrazinannesi1 Beğendiğim ürünleri trendyolda favorilerime ekliyorum, indirme girince bildirim geliyor öyle alıyorum. Denk geldikçe, yavaş yavaş.
Asellinannesi0 Naazli nerden aldınız e bebekten almak istiyorum fakat o kadar pahalı ki bide tecrübesiz olunca insan ne alacağını bilmiyor
Naazli Asellinannesi0 bebek arabasını ve anneyanı beşiğini e bebekten aldım. Bi kaç parça kıyafet emzirme yastığı reflü yatağı gibi ufak tefek şeylerde aldım e bebekten
duyguluanneee Asellinannesi0 ben üç aylıkken başlamıştım e bebeğin Şubat indiriminden çok şey aldım ucuz ucuz hastane çıkışını da 100 liraya almıştım e bebekten cassiope marka iyisiydi yeni doğan çok almadım çabuk büyüdü hiç giydirmediğim kıyafetler oldu üç aylık aldım genelde büyük parçaları aldım doğurana kadar borcu bitti bebek bezi stoklamadım primayla başladım molfix geçtim pişik oldu sleppy geçtim ıslak mendil yenidoğan stokladım böyle böyle bitti şimdide 6,5 aylık yazlık kıyafetlerini şimdiden aldım az buçuk bedeni belli yaza el kadar şeyler çok para oluyor 😂
Hzlkaya Asellinannesi0 çok fazla 10lu çıkış almayın madem yaz doğumunuz isilik olur zaten çok üst üstte giydiremezsiniz belki sadece bi çıtçıtlı badiyle durucak müslin alın bol bol alt üst takım alın ben 3lü takımlardan almıştım eylül sonu doğmuştu kızım çok rahat ettim 10lu çıkışlar kullanışlı değil malesef çoğu giydirmeden küçülüyor 3lü yeni doğan takımları 40 gün giydi kızım sonra küçüldü 3-6 ay aldım