Eslem_1 Düzenli Doktor kontrolündeyken başka bir doktor kontrolüne gidebiliyor muyuz ? 4 aydır özel hastanede tek bir doktora gittim ama devlet hastanesinde farklı bir doktor görüşü de almak istiyorum..Farklı doktorlara gidenler var mı sorun oluyor mu? 🌸
yaseminan Eslem_1 Ben bu hamileliğimde özelde de devlette de bir çok doktora göründüm 6. Aydan itibarende içlerinden en iyi ve en samimi olduğumla devam ettim 😄
gldn065807 Eslem_1 ben hem devlette hem ozelde takipliyim ki devletteki doktorumda biliyor özelde de takipli olduğumu hatta bu değerleri o doktoruna da göster diyor saolsun niye hem bana niye ona gidiyorsun demedi
rahimesarp Eslem_1 ben hep farklı doktorlara gittim devlete gidiyom hep sabit bi doktordan randevu bulamıyorum her seferinde ayrı oluyo ama sorun olmuyo benim icin
Morprenses Eslem_1 bunu yapmayı istedim devlette aldım 1 kere randevu zorla. Sonra randevum iptal edildi doktor izne mi ne çıktı bir daha alamadım. Bence iyi olabilir acil durumlar için devlette de takibiniz olsun diyorlar ama bu ara devlette randevu olayı çok zor
Eslem_1 yaseminan yani farklı bir doktora gittiğiniz zaman daha önce kime kontrollü olduğunuzu sormadılar mı? 🙂
Eslem_1 Morprenses rahimesarp gldn065807 ben dört aydır özele gidiyorum doktorumdan çok ama çok memnunum aslında ama devlet hastanesinde de iyi bir doktordan randevu aldım amacım sadece farklı bir doktorun da görüşünü almak bu zamana kadar doktorum gidişatın hep iyi olduğunu problemin olmadığını söyledi bakalım diğer doktor ne diyecek 🙂🌸
Eslem_1 Morprenses MHRS sisteminden sık sık kontrol edin muhakkak yer buluyorsunuz er ya da geç🌸 ben telefondan sık sık kontrol ediyordum sonuçta bulanlar nasıl buluyor 😀
Cokistersengelerbence Eslem_1 ben hem devlet hem özel takipliyim. Testleri tahlilleri vs hep orda yaptırıp sonuçları her iki doktora da gösteriyorum. Özeldeki biraz ağız yüz eğiyor devlete de gittiğim için ama yapacak birşey yok.
Eslem_1 Cokistersengelerbence nerden biliyor devlete gittiğinizi sistemden mi görüyor siz mi söylediniz? Ayrıca ücretini ödedikten sonra o işini yapmak zorunda zaten 😀Ben zaten devlete gitsem de doğumu kendi özeldeki doktoruma yaptırmak istiyorum
Morprenses Eslem_1 öyle ama işte 4 haftada bir tutturmak sıkıntın😃 düşünün benim pazartesi iptal edildi randevu çarşamba gidecektim ee bi daha beklesem kaç hafta beklycem kim bilir sonra da uğraşmadım bir daha
Eslem_1 Cokistersengelerbence peki iki doktorunda farklı vitamin önerileri olmuştur onu n’aptınız hangi doktorun verdiği vitaminleri kullandınız doktorlar arasında görüş farklılığı da olabilir
Cokistersengelerbence Eslem_1 soruyorlardı ne vitamin kullanıyorsun diye. Söyleyince değiştirmeye gerek duymadılar