poyrazinannesi1 Sevgili tecrübeli anneler, göğüs pedi ve göğüs kalkanı ne işe yarar? Hangisini almayalım şu an hamileyim. Teşekkürler 🌸
secoz poyrazinannesi1 göğüs pedi akan sütü çekiyo normal ped gibi, göğüs kalkanı kullanmadım ama sürtünüp tahriş olmasın diye sanırım ilk 40tane göğüs pedi aldım, sonra stok kutu aldım. Sütün akarsa stok alırsın geçici olarak 1 yada 2 Kutu al istersen
Ozge poyrazinannesi1 göğüs pedi sanırım tek kullanımlık ama kalkan yıkanıp tekrar kullanılabiliyor. Ama emin değilim ben de yeni hamileyim yanlış bilgi vermek istemiyorum. Daha bilgili biri varsa ben de burda durayım.
Eylul1987 poyrazinannesi1 göğüs pedi akan sütü emiyo. Göğüs kalkani ise bi hazne o haznenin içine akan sütun bırakıyo. Ve de gogsunu sürekli nemli tuttuğu için yara olmasını engelliyo. Ilk zamanlar göğsünün yara olma ihtimali yüksek. Ben aldım gogus kalkani 10 gün falan kullandım baktım yara olmuyo gerek duymadım.
EsengulC Ozge Kalkan göğüs tahriş olması diye ped diye süt akıp üstünüzü batırmasın diye ben hem kalkan hem ped kullamdım uzun süre
poyrazinannesi1 Eylul1987 Çok bilgilendirici oldu teşekkür ederim, ikisi de alayım o zaman tedbir amaçlı.
Eylul1987 poyrazinannesi1 bence krem yerine kalkan alın baştan kullanırsanız yara olmasını engellersiniz kreme gerek kalmaz.
Eylul1987 Acemianne__ ben doğumdan sonra taktım olmadı. Önce takmanız fayda sağlar mi inanın bilmiyorum