Melekozcan Haftadaym ikinci hamileliğim ama 9 yıl geçti üzerinden unutmuşum tamamen. Merak ediyorum ne zaman tam olarak hissedeceğim ☺️
Buki35 Melekozcan benimde 13 sene ara var ilk oğlumla ve şuan karnımdakinin kuzum 20.haftqdan itibaren içerde adeta bir atlı koşmaya başladı tekme..yumruk..hoplazıpla…az kalmış yakında hissedersin aslında suan bile minik göz segirmelerin vardır karnında…🤩😃
hunilimom Melekozcan 17 de kıpırtı hissetmiştim 19 da devamı gelmişti suan 2. Ye 10 haftalık hamileyim merakla bekliyorum
Elfs Melekozcan inşallah ☺️ Ne güzel bir duygu ya aradaki bağı kuruyor kendini belli ediyor orda biliyorsun ben buradayım diyor resmen ☺️
Melekozcan femme_sans_defense o kıpırtı var ama gaz sancım çok oluyor iki hareketi ayırt edemiyorum 😃
Melekozcan Elfs Rabbim hepimize sağlıkla kucağmza almayı nasip etsin inşallah 🤲 çok güzel duygular isteyen herkes yaşasın 🤲🤲
Melekozcan Buki35 sabırla bekliyorum 🙏☺️ siz de çok ara vermişsnz. Keşke diyorum bu kadar ara vermeseymşm
kubracyln İlk 16 da hissettim 19 dan sonra hergün minik minik tekmeler bi dönmeler bi kaymalar artistik hareketler yapıyor her sabah bi saat göbüş izliyorum 🥰