znurstnKaraca Fatma12 öyledir diye düşünüyorum birkaç normal doğum yapan arkadaşım var suni sancı alanlar daha çok ağrı çektiğini söylüyor🤦🏻♀️Ben yaklaşık 5 saat suni sancı alıp doğum yaptım ama toplasanız 2 saati aşırı can yakıcıydı😔
FNurKaradeniz Bende epidural düşünüyorum ve şuan çok heyecanlandım :) o iğneyi yaparken canınız acıdı mı?
znurstnKaraca FNurKaradeniz canım popodan iğne vurulduğunu düşün onun gibiydi öyle can pek can yakıcı bişeyi yoktu
znurstnKaraca Tuba704 annen kardeşin arkadaşın birine bu görevi verebilirsin bizde bu görev annemdeydi bana sadece içmek kaldı😁
Nurr_1 znurstnKaraca ay hayırlı olsun canım benim Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı bi evlat olsun insallah 😊😊 Darısı başımıza Bu arada açılmayı kolaylaştırmak için falan bişey kullandın mı yedin mi acaba☺️☺️
znurstnKaraca Nurr_1 amin canım teşekkür ederim inşallah allah size daha kolay doğumlar nasip eder🙏🏼Canım ben spor pilates hurma bunlsrı hep yaptım yedim ama gel görki ne sancı ne açılmam oldu bu yüzden suni sancıyla başlatıldı doğumum ama ben Fatma ana eli otunu yaptım gerçekten çok çok işe yaradığını gördüm
znurstnKaraca Ilaydaile amin canım çok teşekkür ederim inşallah seninde doğumun çok rahat geçer sağlıkla evladını kucağına alırsın🙏🏼Özelde yaptım canım💕
znurstnKaraca Tugba20 amin canım teşekkür ederim inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın🙏🏼💕bende burda güzel hikayeler okuyunca güven gelirdi inşallah bende yapabilirim derdim çok şükür yaptım😂💪🏼Sizde başarabilirsiniz yapıcam deyin gerçekten oluyor💕
Nurr_1 znurstnKaraca inşallah canım çok tesekkürler bende deneyeceğim Henüz 31. Haftamdayım Doğum anını bende sizlerle paylaşırım umarım 🙏🏻Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor 😅
Esmaaa Gecmis olsn canm Allah anali babali buyuttursun insallah.benim bebegime kavusmama 3 gun kaldi .normal istiyorum ama tabiki korkularim var.epidural de istiyorm ama devlette vuruyolar mi aceba bilgin varmidir.birde ozel dua istiyorum.gece ginduz korkar uyuyamaz oldum 🙁znurstnKaraca
znurstnKaraca Esmaaa amin canım teşekkür ederim inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın🙏🏼Bildiğim kadarıyla devlette epidural yok canım ama emin değilim😔senin için ayetel kürsi okuyup dua edicem sende içini ferah tut bol dua et🙏🏼Ben deli gibi sancı çekerken bile hep dua ettim❤️🙏🏼
Esmaaa Allah razi olsn sagol canm.bebegin kilosu ve boyu kacti canm.bnmki bi hafta onden gidiyomus tosun olursa nrmal yapamazsam diye korkuyorum birde 🤔znurstnKaraca