znurstnKaraca Aysegul20 amin canım teşekkür ederim inşallah sizde kucağınıza sağlıkla alırsınız😍canım hamileliğimin başından beri bol yürüyüş yaptım 2 ay kadar spor salonuna gittim hafif hareketler yaptım ve evde pilates yaptım son 2 hafta hurma yedim ama bence en çok işe yarayan Fatma ana eli otu oldu onun sayesinde açılmam hızlı ilerledi buna çok inanıyorum🙏🏼🙏🏼
znurstnKaraca Hana_33 yanındada götür canım ben evdede içtim hastanedede en son 8 cm açıklığım vardı bi çay bardağı kadar daha içtim 5 dk sonra açılmam 10 cm oldu doğuma aldılar
znurstnKaraca OuzBeyzaDuran asıl adı Fatma ana eli otu ama genelde Meryem ana eli otu diyolar canım😊😊
Duyguuuu znurstnKaraca Allah bizlere de nasip etsin insallah. Anali babali saglikli buyutmek nasip olsun sizede 😊
OuzBeyzaDuran Canım suyun içine Doğumdan bir gün önce mi koydun yoksa 10 gün önce mi birde duaları ne acaba onun ne zaman okunması gerekiyor
znurstnKaraca OuzBeyzaDuran ben 1 gün önce koydum canım bir iki saat sonra açılmaya başladı rengini suya bırakınca arada yudum yudum içtim felak,nas,ayetel kürsi,Fatiha bunları okudu annem kuran biliyorsanız Meryem sureside okuyabilirsiniz
Tosbik znurstnKaraca canimm Allah bagislasin hayirli ugurlu olsun 😍 Oturup kalkarken ya da tuvalete girdiginde dikiş yerlerin aciyormu acaba? Bnde 25haftalik hamileyim ve cok merak ettiğimden soruyorum ☺
znurstnKaraca Tosbik amin canım teşekkür ederim darısı size inşallah🙏🏼2 dikişim var canım arada oturduğumda çok hafif ağrı oluyor ama yok denecek kadar az💕
Nur1234 znurstnKaraca Gözün aydın canım rabbim sağlık lı büyümeyi nasip eğlesin 😊 Darısı benim başıma ☺
znurstnKaraca Fatma12 ben epidural aldıktan yarım saat sonra doğum yaptım ve sonra kendi kendime şunu dedim ’epiduralden yarım saat sonra doğum yapacağımı bilseydim hiç epidural yaptırmazdım’ dedim epidural olduktan sonra açılmam çok hızlı ilerledi ben bu kadar hızlı açılmam olcağını bilmiyodum 😊ama şöyle bişey var kendiliğinden gelen sancılar için dayanılabilir ama suni sancıyla olunca biraz daha acısı çok oluyo canım
Ay_gun Ne gozel olmuw mawalahende 26hefdelik hamileyem sanki zaman kecmir innwaAllah bizde sag salaamat dogururuz