Ikicocukluana Deva22 yok canım hatta ben daha uzun sürer diyordum ama allahtan çabuk geldi 😊 yıkadım ütüledim hastane çantama yerleştim hiç bir sorun yaşamadım buradan da bazı anneler almış o sayfadan memnunlar şimdiden sağlıkla gelsin sağlıkla giysin kıyafetlerini canım 🥰🤲
Ferda_33 ipekveatlas bende baktım sayfaya fiyat aynı canım güle güle kullan inşALLAH sağlıkla gelsin bebiş 🌸😊
Hilalmt Deva22 ben akdenizo sayfasında yaptırdım kumaş kalitesi çok güzeldi tavsiye ederim 25 haftalığım bende ocak başında sipariş verdim 20 günde geldi 🥰
Hilalmt Deva22 10 lu hastane çıkışı yaptırdım. 350 tl ödedim ben daha uygun sayfalar vardır belki ama dolandırılmaktan korktuğum için daha önce alışveriş yapan bir arkadaşım olduğu için ordan sipariş verdim 🥰 https://imgyukle.com/i/o213k6 https://imgyukle.com/i/o21W3x https://imgyukle.com/i/o218Hp
Kumsalsmom Deva22 bende 27. Haftamdayım sipariş vermiştim bugün geldi yıkanacaklar falan bence gecikmemekte fayda var ağırlaşmadan yıkanır edilir 🤩
Deva22 Kumsalsmom bazen ben de çok geç kalmış hissediyorum bir de şimdiden ağırlaştım bile hemen yoruluyorum
Kumsalsmom Deva22 çok yürüdüğüm zaman bende yoruluyorum canım bebekte toplanıyor gibi oluyor dikkat etmekte fayda var tabi yavaş yavaş zorlamadan hazırlıkları toparlamak daha iyi olur bana kalırsa
Deva22 Kumsalsmom Ben çok da yuruyemiyorum ilk başta riskli gebelikte sürekli yattım sonra hava soğudu derken hemen ağırlaştım hareketlerim kısıtlandı 30 haftadan sonra daha fena olucam belli ki o yüzden yavaş yavaş hazırlıklarimi tamamlamak istiyorum ben de
Deva22 Hilalmt yaa çok güzel olmuş sağlıkla giysin güzel kızın. Sanırım işleme olduğu için daha yüksek fiyatı
Hilalmt Deva22 evet işlemeliler pahalı oluyor ama ben anı olarak saklayacağım o yüzden baskı istemedim baskılıları çok sevmiyorum zaten 20 30 yıl sonrası için yapışma bozulma istemedim. Benimde bebeklikten kalma kıyafetlerim duruyor o yüzden bu şekilde bende kızıma saklamak istiyorum 🥰 Amin inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım 🤲🏻🥰
Deva22 Hilalmt Evet çok iyi düşünmüşsün bize teyzemiz isimsiz ama aynı modellerde işlemeli hastane çıkışı almış bir takım o yüzden ben baskılı tercih ettim ama senin düşündüğün de çok mantıkli 🤗
herhangibirkullanici Oğlumda da Tuğba Kuğu dan sipariş vermiştim memnun kalmıştım şimdi yine oradan sipariş verdim 10’lu hastane çıkışı, müslin panço ve nevresim takımı hepsi baskılı. Sepette baya bir indirim yapıyor Tuğba Kuğu🤩
Deva22 herhangibirkullanici yaa ben oraya bakmadım bebeqon da 10 lu hastane çıkışı 240 lira en uygun orası sanırım
Bendiyebiri Deva22 31. Haftadayım o kadar az şeyi var ki şubatta tamamlıycam inşallah. Erken değil yavaştan başlamış olursun zorlamaz maddiyat olarakta. İsime karar versem bende yaptırıcam 🥰
Deva22 Bendiyebiri benim de bebek arabası ve park yatağı alındı bir de annem zıbın almış 10 tane başka da pek biseyi yok 😄 mevsim geçişi olduğu için de çok bişey almak istemiyorum yaza doğru kilosuna göre alırım kıyafetlerini. En çok deterjan şampuan tarzı temizlik malzemelerini bekliyorum Şubat’ta indirim olur diye
Bendiyebiri Deva22 aynen Şubat indiriminde alıcam bende inşallah ama tabi indirim adı altında hiç indirim olmuyor aslında bir artırıp bi indiriyorlar da yine yükseğe almamak adına indirimi bekliyorum 🤷🏻♀️ Ama sen önemli şeylerini almışsın bile bende şimdi onları alıcam kıyafet kolay olanı zaten araba park beşik bide bakım ürünleri tamamsa gerisi gelir 😁