Deva22 Bugün itibariyle 27 haftalığız çok şükür artık hazırlıklara hız kazandirmaj istiyorum hep ağırdan almıştım. İsimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum erken değildir demi artık kimler nerden yaptırdı ?
mihraveannesi Deva22 ben 23 haftalığım çoktaaan yaptırdım dayanamadım 🤭 instagram bebeqon sayfasından yaptırdım canım 🌻
Ikicocukluana Deva22 ben çok erken yaptırmıştım 🤭🤭🥰 instagram butikbebecik sayfasından canım tavsiye ederim
Nihal-7 Deva22 bizede o haftalarda hediye yaptırmıştı abimgil bence erken değil ☺️ zeynocanakis Instagram da aşırı kaliteli ve çok güzel yapıyor kac kez yaptırdık hepside mükemmel 👌🏻
SerraveAnnesii Bende 27.haftada bebeqon sayfasından yaptırdım kalitesi,kumaşı, baskısı çok iyi yumuşacık ☺️
Sumiire mihraveannesi Gercekten çok hoş olmuş ismide çok güzel kızınızın ☺️ deseni sayfadan mı seçtiniz Boyle seti kaça yaptırdınız
mihraveannesi Sumiire çok teşekkür ederim 💜 evet İnternet sitesinden örnekler var oradan seçtim ve bunu ocaktan önce yaptırmıştım 200 dü şu an 240 diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam 🌺
Smyrayldrm mihraveannesi cok guzel gule gule kullansın kızınız bnde tek tavsanlı tulum ısmılı onu sıparıs edıcem kuması falan nasıl guvenıkırmı site acaba cnm 🥰
mihraveannesi Smyrayldrm teşekkür ederim amin💜 evet biraz yapım süresi oluyor o kadar kumaşını falan beğendim yumuşacık güvenilir sayfa baya memnuniyette paylaşıyor 🌺
mihraveannesi Deva22 oradan da verebilirsiniz ben kredi kartından aldığım için sitelerinden sipariş verdim