Zhrazhra Kizlar enox igne kullanıyorum raporlu diye ücret ödemiyordum 1 yıl rapor var bugün tekrar almaya gittiğimde ücret çıkıyor siz nasıl alıyorsunuz
RHMYT Zhrazhra benim de bir kutu daha almam gerekiyordu. Bugün eczaneye sorduk. Raporlar uzatılmadi dediler. 28 ocakta görünüyordu normalde.
bkts Zhrazhra ben pazartesi aldim herhangi bir ucret odemedim 🧐 eczaneye gore mi degisiyor anlamadim, ilacinizi toplu alabiliyor musunuz? Ben hep bir kutu bir kutu aliyorum 10 gunde bir 🤦🏻♀️
Zhrazhra 1 yıllık raporum bkts 1 yıllık rapor var cnm ben aile hekimine yazdiriyorum ilk 10 kutu yazıyor sonra alıyorum eczaneden ama SGK artık yarısını odedigi için parayla alincakmis
bkts Zhrazhra benim de 1 senelik, aralik ayina kadar raporluyum ama tek kutu tek kutu veriyorlar 🙄 bi sansimiz zorlasam mi acaba 😅 zor oluyor 10 gunde bir en azindan 1 aylik verseler aklimdan ciksa
Zeynep2805 Bende raporluyum ama raporun olduğunda tek tek veriyorlar doktorunuza toplu halde yazdırın 6-7 paket alabiliyorsunuz o zaman
Melisahinn Zhrazhra raporunuzdaki teşhise göre ücretli oluyormuş sanırım canım ben bugün aldım enox 4000 ücret ödemedim.