Ayserdemce İki gündür kasılma ve düzenli sancılardan dolayı bebek kanala çok yakın rahim ağzında kısalma var ve eski sezeryan yerim çok incelmiş bu yüzden yatışım yapıldı 3.sezeryanım olucak dua edin
1Kubra_ Ayserdemce Rabbım saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yar ve yardimcin olsun 🤲 inşallah ikiniz de iyisinizdir
Ayserdemce B-Y94 kavuştuk çok şükür darısı diğerlerinin başına 🥰 şimdi ağırlar başladı yavaş yavaş. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ayserdemce Beebğimi aldım.Sancıda çektim. Allah herkesin yardımcısı olsun.Çok zormuş bebeğim sağSalim yanımda
BabyLoveeee Ayserdemce Allah analı babalı büyütsün🙏🏻sancı neden çektin?bebeğin küvöze girmedi değil mi?
Ayserdemce BabyLoveeee yok girmedi çok şükür. Sancılarım başlamıştı bebek kanala baskı yapıyordu.Başaşağı duruyordu nişanım da gelmişti hastanede. Doktorda acil sezeryana aldı. Yırtılma olmasın diye
B-Y94 Ayserdemce olsun ağrıyı geçirisin sağlıkla kucağına aldın ya daha ne olsun 🥰 aminnnn inşallah vaktiyle
Nermin3419 @"Ayserdemce merhaba merak ettim doğumuz nasıl geçti benimde sezeryan bölgemde incelme varmış çok üzülüyorum ve çok korkuyorum sizin nasıl geçti acaba ? Umarım bebekte sizde iyisinizdir