litfenama portakalcicegii ezelden beri hissediyorum sanki. Hala da büyümeye devam ediyor. Yürüyen bomba gibiyim.
Happymami portakalcicegii hamilelik belirtisi olarak vardı 8 haftalık olduk hala var Bir de benim göğüslerim hiç yoktur dümdüzdü Şimdi halime bende şaşırıyorum nasıl bu kadar büyüdüler diye😂😂
Elif_avc_ 2.ayımda. Dolgunlaştı kaşıntı. Falan. Tabi birazda yırtılma 🤦♀️🤦♀️ Onun için ne yapmam lazım kızlar
Kelebekk-0307 Happymami benim göğüslerimden beklediğim buydu ama hiç değişim olmadi gibi bir şey benimde goguslerim çok küçük nasıl emzircem hı bilmiyorum umarım hamile olduğumu farkına varırlar artk 🙈
aslii_15 Kelebekk-0307 ama öyle de hiç belli olmaz şişmez göğüslerin küçük olur ama sütün daha çok olur çok büyük diye sütun çok olacak diye bişey yok sonuçta
aslii_15 Benim de ilk aydan başlamıştı 30+6 dayım hala var ama kaşımamak gerek sonra iz yapıyor bu sefer sonradan da geçmesi çok zor oluyor
Kelebekk-0307 aslii_15 tabii ki öyle psikolojikmen büyük olunca daha iyi olacakmis gibi geliyor galiba 2 ayımız kaldi bakalm inşallah sorun yaşamayız bebisimle 🙂
Kelebekk-0307 Happymami inşallah ya bebeğimi doyuraym yeter zaten büyümesinden ziyade tutabilecek kadar olan 🤭
aslii_15 Kelebekk-0307 inşallah canım benim de 31 haftalık benim göğüslerim de normalde zaten büyük du ama hamileliğin basından beri daha da büyüdü ama bakalım sütüm var mı bilemem hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah 🤲🏻