minik4550 gunaydin yarin için 1 ay öncesinden devletten aldigim randevum var devlet hastanesinde sizce iptal olmusmudur bilgisi olan yada hastanelerde görev yapan varmi bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi
asel35ece minik4550 iptal olsa size mesaj gelirdi ayrıca mhrs uygulaması üzerinden ya da 182yi arayarak bilgi alabilirsiniz
MeyraRana minik4550 benimde bugün randevum var yollar kapalı hastaneyi aradım doktorun ne zaman geleceği belli değilmiş napcam bilmiyorum bide kolayına randevu düşmüyor.
Glstannny minik4550 randevu olsa iptal mesajı gelir ,saatinden önce gitmek lazım benimde gitmem lazım 39+1 deyim ama gidemiyorum
minik4550 kirpapatyasii1 çoğu kişi çalışmıyor esim bile işe gidemedi 1 aydır bu randevuyu bekliyorum şimdi tedirgin oldum bahcelievler devleti arıyorum açmıyor kimse 182 yi aradim bizde böyle bilgi gözükmüyor randevunuz aktif gozukuyor dedi
Bayancorek İptal edildiği zaman telefonunuza mesaj gelir zaten, gelmediyse randevu aktiftir iptal olmamıştır
minik4550 Bayancorek herhangi bi mesaj gelmedi bide normalde randevunuz şu güne alınmıştır vs gibi bi mesajda gelmiyor genelde zaten
minik4550 Bernako polikilinikler belki çalışmaz acillerde vardır doktorlar ama polikilinik için sordum ben
minik4550 MeyraRana evet 1 ay önce aldım randevuyu neredeyse bugünü bekliyordum ama insallah gidip muayene olabilirim
annesinin-kuzusu1 minik4550 canım bende almıştım dün iptal olmuş mesaj geldi MHRS sistemini indirip kontrol et