Fulden Kısmetse 9 gun sonra doğum yapıcam ultrasyonda kızım olcağını detaylıda kızım olcağını öğrendim ama bugun karnımın sivri olmasından özellikle erkek karnına benziyo diyen insanlar bana makas bıçak inancını yaptılar bende gidip bıçağ oturmuşum erkek olcak diyorlar psikolojimi iyice bozdular🙈 sizlerde nasılsı ben 16 kilo aldm ama sadece göbeğimde toplandı kilolarım kız karnına benzeten olmadığı için erkek sanıyorlar
Dykdyk Fulden İnanma canım hurafe benim erkek ama karnım sivri değil tam tersi yuvarlak birde makas bıçak olayında bende de kız çıkmıştı hep
Sulemrahkuzey Fulden canım dün doktorda bi bayan gördüm 9 aylık hamile ve karnı o kadar ufaktı ki basket topu gibiydi ve sivriydi dedim kesin erkek hayır kız dedi şok oldum yani göbekle bir alakası yok bu işin🙈🙈
dilekercn Fulden insanlarin bu tur soylemleri gercekten piskoloji bozuyo benide goren herkes erkek diyo o kadar erkek olduguna alistimki doktor kiza benziyo diyince sok oldum testlerden de hep erkek cikmisti onemli seyler degil onlar ama insanlar piskolojik baski yapiyolar resmen
DuyguAlkan Fulden ya markette postahanede herkes erkek mi diyor bana da ama 3 doktora sordum kız dediler 😂 Rabbim sağlık versin. Erkek olursa da hiç acımam pembe tulum giydiririm 😁😁
Fulden Sulemrahkuzey ya aldığın kilolar göbekte toplanıyor ve benm yüzüm gözüm kilo almadı sadece önden giden bi karnım var erkek sanıyorlar öyle diyorlar daha doğrusu
Sulemrahkuzey Fulden olabilir canım ama ben kilo bile almadım aksine verdim ana maşallah göbek duruyor 🤰🏼🤷♀️
dilekercn Fulden 19 cu haftamdayim ayrintilida doktor anlamadi kiza benziyo dedi ama olmayadabilir dedi bakalim artik
feyzosvemercimek Fulden makas bıçak ikisinde de erkek çıkmıştı karnım da sivri ama bebeğim kız 😊 karın şekli vücut tipi ile alakalı bence
HaticeTfekakr Fulden banada top gibi karnım olduğu için, çirkinleşmediğim için, şişmediğim için erkek diyorlardı son güne kadar kız dediğim halde “sen erkek doğurcan bak demişti dersin” diyen çok oldu!!! Güzeller güzeli kızım doğdu! Bakma kimsenin lafına
Hcrksk Annemin kuzeninin mevlüdünde benim haberim olmadan koltukların altına makas ve bıçak koymuşlar.ben de gidip makasa oturmuşum.kızın olacak dediler ki ben inanılmaz derecede erkek hissediyordum.gerçekten de kızım olacak💕💕💕💕🤰